maanantai 13. elokuuta 2012

Paljastus: The Dress

Kiitos ihanat kommenteista! Olette kyllä pukupostauksen ansainneet! ;)

Olen esitellyt nyt pukua puhelimen kuvista liiankin ahkerasti mm. työkavereille, vanhemmille ja lähimmille ystäville, koska olen siihen aika yllättävän tyytyväinen. Morsio sen sisällä tosin kaipaisi treeniä, kuten kuvista näkyy. Keskittykää siis kauniiseen pukuun. ;) Mutta kuvien laatu siis Iphonen mukainen. :( Morsian unohti tietysti sen kameran kotiin.

Ja täytyy nyt vielä sanoa, että tämä päivä, jos joku, niin on hyvä päivä puvun paljastamiseen. Nimittäin tasan vuosi sitten tuo maailmanärsyttävinjaihanin tyyppi kosi. Ja siitäkin oli se tarina, täällä. Eikös sitä voi sanoa, että ollaan oltu vuosi kihloissa, vaikka ollaankin oltu jo 5kk myös naimisissa? ;)

Puku on siis Atelier Diagonalin tämän vuoden mallistosta Orion. Valitsin pukuun pitkästä pohdinnasta huolimatta valkoisen vyön. Tuttu värikriisi aiemmista postauksista meinasi saada liian suuret mittasuhteet. (Höh ja kuvissakin vilkkuu pesulappu vyön alta.)



Miten tähän päädyttiin? Aiemmat hääpukuun liittyvät postaukset täältä. Valintaa helpotti paljon sekin, että kyseinen koko jota sovitin, sattui olemaan juuri sopivaa kokoa, eli näin jo heti (ilman irtokangaspaloja!!!) miten puku päälläni istui. Malli tuntui juuri oikealta ja fiilis hyvältä, kun katsoin itseäni siinä puvussa. Ja ei tehnyt edes mieli itkeä lohduttomasti tai oksentaa! (Yep, mun kaasoilla on ollut tosi kivaa mun kanssa pukuostoksilla.) En mä tiedä, ehkä siinä tapahtui kuitenkin joku maaginen yhteenkuuluvuus tämän puvun kanssa mitä yritän kovasti olla myöntämättä ja vetoan näihin teknisiin syihin miksi tämä puku tuli valittua. Oonko nyt ollut tarpeeksi itsekriittinen?


Arvontaan liittyen: Laitan postausta tulemaan arvonnan suoritettuamme. Virallinen valvoja tuli kotiin eilen vasta klo23, joten en raaskinut häntä laittaa lappuja vetämään enää siihen aikaan. (Kyllä minustakin sitä inhimillisyyttä löytyy!)

- dawn

16 kommenttia:

  1. Kaunis puku :) Sama oli ystävälläni toukokuisissa häissä, ja oli varmasti yksi kauneimmista puvuista mitä olen nähnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo arvaa meinasinko pudota kun laitoit hänen häätyylin koottuna blogiisi! Juurikin sitä samaa mitä silloin itse ajattelin, korua myöten. :) Tai no ajattelen edelleen, kukkavalinta ehkä eriää. ;)

      Poista
  2. Nättimys maximus tuo puku :). Hyvä valinta!

    VastaaPoista
  3. Todella upea on ja näyttää sopivan sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisen paljon. :) Onneksi puku ei ole kotona, muuten heiluisin ehkä jatkuvasti se päällä. :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Varpunen ja tsemppiä vikaan viikkoon! Kuvia odotellessa. ;)

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)