torstai 23. elokuuta 2012

Hääkampaus

(onewed.com)
Nyt pitäisi alkaa tehdä päätöksiä sen suhteen. Koekammataan alustavasti parin viikon päästä ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. :D Eli mitä sitä sitten haluaisi? Aikaisemmissa postauksissa on vilahtanut jotakin tämän suuntaista.
(100layercake.com)
(weddinghairstyles.org.uk)
(stylemepretty.com)
(imgfave.com)
Niin ja tietysti ah, tämä.

(onewed.com)
Viimeisimmän hääpukusovituksen jälkeen selkeni ajatus siitä, että hiukset jätetään auki. Puku suorastaan vaati sitä. ;) Tukkaahan tulee päähän runsaasti, joten siitähän saadaan sitten aikaiseksi vaikka mitä. Suurin pelko tukkaan liittyen minulla on kiharoiden lässähtäminen. Toki kiharat tuntuvat pysyvät paremmin näissä pidennyksissä kuin omassa liuhulirussa. Noh, mutta siis pohdinnassa nyt se, että kestääkö tukka vain kiharrettuna auki koko päivän, vai tulisiko sen kuitenkin olla osittain kiinni? 

Mutta tässä nyt kuvatykitystä tukka-ajatuksista. Toiveissa olisi siis nyt ehkä ajatus suurista kiharoista, jopa unenomaisesta kiharapilvestä. Jotain lettiä, ehkä edessä, ehkä takana? Ehkä hiuskampa?

(adelightfuldayblog.com)

(haircutshairstyles.com)
(haironthebrain.com)
(onewed.com)
(onewed.com)
(shefinds.com)
(weddinghairstylegallery.com)
(weheartit.com)
Tämä alin vastaa ehkä tällä hetkellä eniten sitä lettiajatusta mitä minulla on. Kiharat saisivat olla vielä suuremmat ja ei noin selkeät. Tai siis no niin. Ehkä enemmän niinkuin nuissa onewedin kuvissa. Minulle on siis tulossa vaaleat hiukset häihin. Tai siis on vaaleat hiukset. :D Päältä vaaleammat ja alta tummemman vaaleat.

Kampauksen pitäisi olla jotain pomminvarmaa. Mihin olisin tosi tyytyväinen. I am one of those people: tukka hyvin, kaikki hyvin. (tai lue: tukka huonosti, kaikki huonosti..)

- dawn

Psstt. Ja myönnän himoitsevani (vähän) myös otsatukkaa takaisin. Olisiko ihan höhlää leikata se nyt ennen häitä? Saisi tällaisen ihanan kampauksen kuin Zooeylla..

(ivillage.ca)

8 kommenttia:

  1. Omistaapa noin muhkee tukka kuin noissa jossain kuvissa, iih! Sama homma täällä: kampauksen piti olla pomminvarma ja itseni näköinen tai muuten olisi itkettänyt koko päivän - kyllä! Onneksi siis kampaus oli just eikä melkein. Mä en uskaltanut jättää auki - aina kun niin teen niin tukka lässähtää jo parin tunnin jälkeen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta - onneksi kaupasta saa. :) Vaikka ei se tietenkään ole sama. Piti käydä vielä urkkimassa, että miten se sun tukka olikaan. Ja kaunishan se oli!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin joo ole hyvä. ;) Lehden pistin sitten sisälukutaitoisena eteenpäin. Olisi mukavaa kuulla työstäsi enemmän blogissasi - jos haluat sitä lähteä raottamaan. nimin. utelias. ;)

      Poista
    2. Hyvä! No juu, ei huono idea. Katsotaan miten ensimmäisestä lehdestä "selvitään" niin ehkä voisi jotain kirjoitella ;)

      Poista
  3. Tosi kivoja kampauksia ja kiva blogi:) T: Calice - Gerberoita ja kultanauhaa blogista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! (Noista ihanista pitäisi löytää se oikea. ;D) Täytyypä käydä kurkkaamassa myös sinun blogiasi! :)

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)