torstai 16. helmikuuta 2012

Pearls pearls pearls



Olen aika huono ylipäätään käyttämään koruja. Korut ja sormus lähtee kotiin päästyäni enkä viikonloppuisin pidä mitään koruja ollenkaan. Tykkään arjessa eniten pitää helmiä: korvissa, kaulassa tai ranteessa. Selitys, ne tuntuvat vähiten päällä eivätkä tartu mihinkään ja näyttävät yksinkertaisen kivalta. Tuntuu siis luonnolliselta valinnalta pukeutua niihin myös hääpäivänä. Valkoiseen teemaan kuuluu siis olennaisena osana helmet. :)

Ajattelin myös, että kaasoille voisi antaa pidettäväksi rannekukan sijaan helmiranneketjut ehkä rusetilla, too tacky? Jos ne olisi hillityn väriset?





Haluaisin hääpäivälle ostaa kuitenkin itselleni myös jotakin uutta. Etsyä selatessa löysin vaikka mitä ihanuuksia ja hauskoja yksityiskohtia myös koruihin. Kaikki kuvat etsystä.










Ja helmiä häihin sukkanauhaksi, hieman epämiellyttävä?Sukkanauha -asiaa en muuten ole oikeastaan edes miettinyt. Olemme puhuneet, että emme halua perinteisiä hääleikkejä. Ei morsiamen ryöstöjä eikä sukkanauhajuttuja. En haluaisi myöskään kimppua heittää. Meillä miltein kaikki taitavat olla vakiintuneita pareja, joskaan ei kaikki vielä naimisissa tosin. Viitsiäkö sitten edes varustautua hankkimalla sukkanauhan?
Nämä kalvosinnapit on ihanat, täytyy ehkä hankkia. :) 



- dawn

3 kommenttia:

  1. Ihania helmiä! Minäkin luulen, että ripustan kaulaani ketjun, jonka päässä on yksi pisaran muotoinen helmi. Olen ostanut helmen (ja samanlaisen kaasolleni) viime kevään Aasian reissulla pieneltä vietnamilaiselta helmifarmilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin myös kaulaan jotain vastaavaa! Tosin jostain Suomenlahdelta kalastettuna. ;) Ranteessa voisi sitten olla helmiä enemmänkin. Korviin olisin ehkä halunnut jotakin roikkuvaa, mutta taitaa tulla vain perinteiset valkeat helmet. Katsotaan!

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)