lauantai 21. heinäkuuta 2012

Tukkaa päähän

(beautytipsandtricks.com)
Tämä kävi perjantaina laittamassa ystävällä taas pitkästä aikaa tukkaa päähän! Jee! Kiitos vielä ihan simona!!! <3 Ajatuksena siis päästä kokeilemaan vähän kampausajatuksia ja itse pukua tukan kanssa. Uudestaan tukka laitetaan sitten todennäköisesti samalla viikolla kuin häät, tai edeltävällä.. Riippuen vähän miltä kampauksen tekeminen tähän nyt tuntuu testaillen laittoajankohdasta eteenpäin.


Tähän video tuubista pidennyksistä kuten ne on minulle laitettu, eli letittämällä. Sillä erolla, että minun ystäväni letittää kaksi lettiä molemmista suunnista päätä, jolloin lettien päät jäävät huomaamattomasti taakse hiusten alle. Hmm. Ymmärsiköhän kukaan.


Tässä nyt muutamia kuvia eiliseltä. Suostun paljastamaan teille hentoiset rimpulani eli before-kuvan, jotta kaikki varmasti ymmärtävät kuinka essentiaalista (:D) minulle on saada pidennykset hääpäiväksi! Pahoittelen etukäteen traumoja, joita alkuperäiset hiukseni saattavat aiheuttaa. :(
(Kaikki kuvat siis ystäväni ottamia, jos se nyt jäi jotekin epäselväksi. Niin ja tukka ei ole yhtään punainen, vaikka jostain syystä kuvissa siltä näyttääkin.)




Kokeiltiin myös tosiaan sitä hääkampausajatusta. Oli hieman liian kieränä vielä letit. Heh, eli ei kannata laittaa pidennyksiä samana päivänä. :D Ajatuksena, että hääpäiväksi tulee uusi setti hiuksia, jotka sitten leikataan hieman kevyemmin kerroksittain kuin tämä setti, jotta tukkaa tulee vielä enemmän. :) Pahoitteluni naamattomuudesta. :) Parempi ratkaisu näin kaikkia ajatellen. ;)

Kivointa "kaverilaitossa" verrattaen kampaamoihin on katsoa tunteja putkeen Sex and the citya ja lätistä tyttöjen juttuja! :D Niin ja tuli laitettua kynnetkin siinä samalla, kesävärit! (Sinkkuna liikenteessä kun sormukset kotona. :D)


Hyvää viikonlopun jatkoa!

- dawn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet kiva kun kommentoit! :)