tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ikean ostoslista

Tämä postaus on nyt juuri sitä itseään. Käytämme laatuajan kahden kesken ihanassa romanttisessa Ikeassa. I like. (kaikki kuvat ikea)

Haaveena siis tuikkukippomeri ja niihin tuikut mahdollisimman pitkällä paloajalla. Näitä siis hinkkaan siellä Ikeassa niihin kuppeihin ja yritän saada mahtumaan. Yksi ajatus olisi myös laittaa koristekiviä kipon pohjalle niin, että leveämpi tuikku mahtuisi kippoon. Näin ollen myös ruusut, joita ajattelin leikata vedellä täytettyihin "tuikkukippoihin", pysyisivät kivillä tuettuina paremmin pystyssä. Veemäistä vaan rakennella niitä juhlapaikalle, saati siivota. Kaikkiin kiviä, osaan vettä, osaan tuikut. :D
Ikeasta ostamme myös wc-korit, joita voimme sitten toivottavasti hyödyntää jopa kotona. Silmää miellyttivät Lidanin korit 2kplta. Ajattelin, että pienempi riittäisi miesten vessaan ja suurempi naisten vessaan. Katsotaan kun näen ne.




Ja käsipyyhkeet, ehkäpä kaksi molempiin vessoihin, mustat miehille, oranssit naisille.

Ostamme myös kertsiastioita iltapalalle, kun catering on jo poistunut ja kattausoperaatiot jäävät vielä kaasoille ja bestmaneille. Ikeasta löysin hauskat.

Tämän lisäksi katsellaan vielä kehyksiä, joita voitaisiin hyödyntää istumapaikkakartassa sekä esille laitettavissa valokuvajutuissa. Niin ja varmaan jotkut kehykset myös wc-korien viereen. Tuo alla oleva kehys löytyy jo kavereidensa kanssa kotoa pöytänumerointeja ajatellen. En vielä ihan tiedä, mitä haluan siihen toiselle puolelle laittaa..


Mitähän olen oikein unohtanut. No servettejä ostetaan myös iltapalalle ja katsotaan josko Ikeasta löytyisi jotain näppärää myös lasten touhuamisia ajatellen.

- dawn



2 kommenttia:

  1. Oi ihana ikea <3
    Siellä tuskin on muita hääsesonkiaikaan ko hääpareja shoppailemassa!! :D Mutta tosi on, sieltä saa edullisesti kaikkea maan ja taivaan väliltä ja vielä aikas tyylikästäkin. (vaikka rahaa sinne tuntuu aina uppoavan halvasta huolimatta, haha)

    nimim. Tarttis mennä kans Ikeaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No niin! Ikea tyhjennetty! Tarttuipa sieltä myös tosiaan jotakin muutakin mukaan, kuten uusi olohuoneen matto. :D

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)