torstai 13. syyskuuta 2012

Ihanille tyypeille arvonta!

(carefair.com)
Koska te olette niin mahtavia, haluan, että tekin pääsette nauttimaan kivasta missä minäkin! :D Sain puhuttua teille ihan huippu-upean ARVONNAN! Arvonnan palkintona on ilmaiset ripsipidennykset (arvo 105e) ! Nyt keskity siis juuri sinä, joka et ole koskaa ripsipidennyksiä kokeillut tai rutinoitunut pidennysten pitäjä - saat ripsien pidennykset täysin veloituksetta!

Ja ei tässä suinkaan vielä kaikki! :) Kuudelle halukkaalle arvotaan myös voiton mennessä sivuun ripsienpidennys PUOLEEN HINTAAN! Eli nyt kaikki osallistumaan! Tiedot arvontaehdoista oman ripsisepustukseni ja (iphonelaatuisten) kuvien jälkeen!

(weddingtips.tk)
Kävin laittamassa ripseni todella näppäräsormisella ja taitavalla nuorella naisella, joka toimii tällä hetkellä kosmetologina Helsingin Itäkeskuksessa Salon Deassa. Minulla ei siis koskaan ole pidennyksiä aiemmin ollut ja sitä jännitin. Vastaanotto oli ihana kun pääsi työpäivän päätteeksi pötköttämään paksun peiton alle! Ja minähän tietysti mennä nukahdin! Onneksi sellaista on kuitenkin sattunut myös muillekin.. :) Olen ollut ripsiin tosi tyytyväinen! Käyn ne vielä huollattamassa heillä ennen häitä. Minulle laitettiin siis "oman ripsen" pituisia kuituja, pituutta ei siis varsinaisesti tullut lisää, tuuheutta ja kaarevuutta kylläkin!

Tässä lähtökohta, eli ripset vielä ennen kasvatusmömmöjä toukokuussa 2012:


Tässä ripset siis kasvatusprojektin kestettyä 3,5 kk:ta ennen pidennyksiä elokuussa 2012:


Ja tässä siis ripset nyt! Mikä WOW - efekti! Juuri se mitä mentiin hakemaankin!


On se ero vaan huima noilla pidennyksillä verrattuna omiin "kasvatettuihinkin". Kaarevuus on ihan eri luokkaa ja aamulla selviää nykyään käytännössä meikkaamatta, mikä tuntuu ihan uskomattomalta!

Pohdin, että mitä teiltä toivoisin nyt, kun hienoja postausehdotuksia jo pyysin ja joita en ole vielä ehtinyt edes toteuttamaan. :D Ajattelinkin, että haluaisin kuulla teidän kokemuksistanne ja ajatuksistanne, miten olisi tärkeää valmistautua kun on kuukausi enää aikaa häihin?

Arvontaan pääset siis kommentoimalla ja ilmoittamalla arpojen määrän sekä haluatko osallistua myös arvontaan, jossa mahdollisuus voittaa ripset puoleen hintaan.

1 arpa kommentista
2 arpaa jos olet myös lukijana
3 arpaa jos vinkkaat arvonnasta omassa blogissasi

Onnea kaikille arvontaan!

Syksyisin terveisin,

dawn

27 kommenttia:

 1. Kiva arvonta! En osallistu täältä asti, mutta jaoin linkkinä blogissani :)

  VastaaPoista
 2. Samat sanat kuin Tanjalla tuossa ylhäällä, jaettu blogissani:)

  VastaaPoista
 3. Osallistun 2 arvalla. Itse olen suunnitellu hemmottelua minulle ja äidilleni juuri enne häitä ajattelin, että menisimme kasvohoitoon, mani- ja pedikyyriin.. Alkaa nääs tämä häiden stressitaso nousta kun häihin on alle 2 kk. Onneksi muuten kaikki valmistelut alkaa olla reilassa kun aloitin häiden suunnittelun yli vuosi sitten. Olisi mahtavaa voittaa tuo ripsien pidennys. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana arvontapalkinto! Osallistun arvontaan siitä huolimatta, että en pääkaupunkiseudulla asu, mutta tämän takia tulisi varmasti piipahdettua välillä sielläkin :) Itse tulen pyrkimään siihen, että ennen viimeistä kuukautta kaikki suuret linjaukset olisivat valmiina ja tehtynä, ja sitten saisi keskittyä vain pikkujuttuihin jotta jäisi enemmän aikaa rentoutumiseen ja miehen kanssa yhdessäoloon. Harjoittelisin myös ehkäpä sellaista asennetta, että jos joku pikkujuttu menee pieleen, niin ei haittaa. Katse kokonaiskuvassa niin sanotusti.

  Kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 5. Kiva arvonta, osallistun yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 6. Ihana arvonta! Osallistun kahdella arvalla. Ennen omia häitäni (sitten joskus)on kyllä koko helahoito saatava: ripset,kynnet ja ruiskurusketus.:D On ihana haaveilla ja lukea näitä hääblogeja niistä saa hyviä ideoita ja inspiroituu.

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtava arvonta! En ole vielä koskaan kokeillut ripsipidennyksiä ja kovasti haluaisin helpottaa aamujani, kun oon niin laiska meikkaaja nykyään :) Hääpäiväksi aion ehdottomasti laitattaa ripset, koska oon kauhea itkupilli eikä silmät kestä vedenkestävää ripsaria. Osallistun siis ehdottomasti kolmella arvalla! :)

  VastaaPoista
 8. Tosi ihana arvonta! Toivon, että vaikka varmasti hermoilen ennen juhlapäivää hurjasti, niin ehtisin myös rentoutua - käydä kasvohoidossa, hieronnassa ja nauttia keväästä sekä tietty laitattaa säihkyripset :) Oma fiilis näkyy niin selkeästi juhlapäivänä, että lataisin sisääni ison annoksen myös rauhallisuutta, niiden pikku-kömmähdysten varalle.

  VastaaPoista
 9. Iiiihana arvonta! Osallistun kolmella arvalla. :)

  Mä kehottaisin viimeisen kuukauden aikana muistamaan ehdottomasti myös rentoutua mahdollisimman paljon ja vielä oikein erityisesti NAUTTIMAAN tästä suunnittelu -ja järjestelyvaiheesta (vaikka se välillä olisikin stressaavaa)! ♥

  VastaaPoista
 10. Huippu arvonta! :)
  Haluaisin räpsyttimet, mutta epäilen ettei meidän budjetista, joka jo nyt paukkuu, liikene niihin...
  Komppaan Milouta, eli rentoa nautiskelua niin pitkälle kuin mahdollista! Itsellä enää kaksi kuukautta aikaa. Saa nähdä miten hyvin itse pystyn nauttimaan ja rentoutumaan kuukauden päästä.
  Osallistun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 11. Mahtava arvonta! Osallistun yhdellä arvalla. Itsellä häät vasta vuoden päästä, mutta luulen että tuo rentoutuminen on aika hyä juttu ennen häitä. Ainakin omassa tapauksessa varmaan vaikea toteuttaa, mutta yrittää täytyy ;) kauniit nuo ripset sulla!

  VastaaPoista
 12. Ihana arvonta :) Osallistun kahdella arvalla! Olipa hyvä syy klikata itsensä lukijaksi sivupaneeliin vaikka toki olen muutenkin blogia seuraillut blogilistan kautta :)

  VastaaPoista
 13. Voi ihan mahtava arvonta! Osallistun kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 14. Itselläni on turhan pitkät ripset jo luomuna (ottavat ikävästi kiinni silmälaseihin), joten en osallistu tähän. Vinkkasin arvonnasta kuitenkin blogissani (http://kevatmorsio2013.blogspot.fi/), moni muu kun tästä varmaankin haaveilee :).

  VastaaPoista
 15. Säihkyviä ripsiä tässä kyllä tarvittaisiin, joten ehdottomasti yhdellä arvalla mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana :) Ja haluan osallistua myös puoleen hintaan-arvontaan!

  VastaaPoista
 17. Ehdottomasti osallistun näin kivaan arvontaan! :)

  t: veeka, vekaja@utu.fi

  VastaaPoista
 18. Hei osallistun ehdottomasti tällaiseen arvontaan! Aion todellakin käydä laittamassa ripset häihimme, sillä muuten maskarat valuvat takuulla poskia pitkin koko päivän. :D

  T. merryliren@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Tähän arvontaan on vain ihan pakko osallistua! yhdellä arvalla mukana :9

  T. Jansku

  VastaaPoista
 20. Mahtis arvonta! Mun mielestä olis tärkeää kuukausi ennen häitä keskittyä just siihen, että näyttää hyvältä sitten hääpäivänä: kaikkia ihania hoitoja ja hemmottelua! <3

  Luen blogiasi Bloglovinin kautta, riittääkö se kahteen arpaan?

  Nyt sormet ja varpaat pystyyn, että onni potkaisisi! :D

  - Erika, errrno_@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Itse en ole ajatellut mennä kauneushoitoihin. Ei siksi ettenkä haluaisi, mutta niiden hintojen takia (budgetti kuin tuntuu jo nyt olevan tiukoilla). Haluaisin parantaa kasvojen ihoa menemällä säännöllisesti ihohoitoihin ennen häitä, mutta se on hieman hintavaa :) Ajattelin aloittaa käsien hoidon n. kuukautta ennen häitä ja viimeiseksi kotimanikyyri. Osallistun kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 22. Aloin suunnittelemaan omia marrashäitäni vasta pari viikkoa sitten enkä aio stressata mistään. Olen parhhaimmillani deadlinen lähestyessä, enkä voisi kuvitellakaan, että suunnittelisin häitä vuositolkulla. Ajattelin kyllä kynnet käydä laitattamassa hääviikolla. Muuten mennään melkoisen luomuna: ei kasvohoitoja, ei suihkurusketuksia jne. Toki voisin ripset ottaa, jos arpaonni suosii...:)

  VastaaPoista
 23. Aloin suunnittelemaan omia marrashäitäni vasta pari viikkoa sitten enkä aio stressata mistään. Olen parhhaimmillani deadlinen lähestyessä, enkä voisi kuvitellakaan, että suunnittelisin häitä vuositolkulla. Ajattelin kyllä kynnet käydä laitattamassa hääviikolla. Muuten mennään melkoisen luomuna: ei kasvohoitoja, ei suihkurusketuksia jne. Toki voisin ripset ottaa, jos arpaonni suosii...:)

  VastaaPoista
 24. Iiiihana arvonta, osallistun yhdellä arvalla :)


  terveisin,
  Krista

  VastaaPoista
 25. Kuukausihan on sinänsä tosiaan pitkä aika, vaikka itse säännöllisesti suunnitelenkin jo nyt häitäni :) (huom. päivää, saatika vuottakaan ei ole vielä päätetty...) Nyt, sinulla olevan muutaman viikon aikana varmaan keskittyisin hyvään oloon sisäisesti ja ulkoisesti. Nyt nimittäin olisi varmasti tärkeää pitää kehon tasapaino kunnossa unen, ravinnon ja liikunnan kautta - kaikki ilmaisia. Varsinkin kun on vielä paljon tehtävää, on hyvä vaikka pakottaa itseään johonkin tuulettumaan - vaikka pyörälenkille. Koska nyt varmaan vähiten tekee mieli, ja stresseissä sitä tarvitsisi juuri eniten ;)

  Osallistun yhdellä arvalla, ja voisin hakea pidennykset puoleenkin hintaan, mikäli ajanjaksosta voi sopia ;)

  Tsemppiä viimeistelyihin!

  VastaaPoista

Olet kiva kun kommentoit! :)