torstai 4. lokakuuta 2012

Viimeistä viedään

(kaikki kuvat weheartit.com)
Ajattelin, että tulen hieman rikkomaan tätä blogihiljaisuutta ja kertomaan tuntemuksista kaksi päivää ennen häitä. Häihimme on liittynyt monenlaista tunnetta ja asiaa, jotka ovat sekoittaneet pakkaa jos jonkin kerran. Tällä hetkellä en esimerkiksi tiedä, kuka toimii pappinamme (on sieltä sellainen kuitenkin tulossa), sillä tapaamamme aivan mahtava pappi sairastui ja joutui viime metreillä perumaan tulonsa. Mieheltä on lohjennut tällä viikolla hammas ja kaasolta hajonnut auto. Lähdemme häämatkalle sunnuntaina, mutta sen lisäksi matkalle lähtee ensimmäistä kertaa lentokoneella myös isovanhempien kanssa viisi vuotiaani. Jo se vääntää äidin vatsaa. Pakattavaa olisi siis moneen eri kassiin ja tarkoitukseen.


En ole vieläkään ihan vakuuttunut siitä, että meidän häitämme tanssitaan lauantaina. Lähden tänään hakemaan kaasoni kanssa pukuni kotiin. Katsotaan, josko se sitten kolahtaisi. Tai huomenna kun vimmalla asennetaan kaikkea askarreltua ja ostettua juhlapaikalle. Tai lauantaina kun istun meikattavana tai kankeana kammattavana vaihdettuani vielä kampaajaakin, enkä ole ihan varma lopputuloksesta.


On monta asiaa, mihin en ole kovin tyytyväinen, jotka olisin voinut hoitaa paremmin. Silti suurinosa asioista on tuntunut loksahtavan kohdilleen. Uskon jo miltein vilpittömästi, että ne suuret linjat päivässä on lutviutunut niin, että vieraat varmasti nauttivat. Minulla on ehkä aika outo olo. Ihan kuin minulla ei olisi lupa nauttia omasta ja meidän suuresta päivästä. Onneksi minulla on ihana mies ja ihania ystäviä, jotka auttavat varmasti pääsemään siitä tunteesta yli. Alan salaa olla jo innoissani. ;)


Tämä jää tämän viikon viimeiseksi kirjoitukseksi. Tästä lähden orientoitumaan häätunnelmiin ja sitten päästään New Yorkin sykkeeseen. Palataan asiaan sitten muutaman viikon päästä!

- dawn

Ps. Vielä käyn kurkkaamassa ehkä myöhemmin josko ripset voittaneet ovat ehtineet laittaa sähköpostia niin saisivat koodinsa ennen meidän reissua. Ripsien ilta-ajat kun tuntuivat menevän aika nopeasti.

8 kommenttia:

 1. Nauttikaa :) ja muista vesipullo kirkkoon ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaista viikonloppua ja häämatkaa! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea!!!! Ja komppaan (taas) Belleä: NAUTTIKAA! Joka sekunnista! Se päivä on ohi silmänräpäyksessä! :O

  VastaaPoista
 4. Rakkaudentäyteistä hääpäivää teille!! Ja ihanaa häämatkaa - onnelliset pääsette reissuun!!!!

  VastaaPoista
 5. Eiköhän se hääpäivä tule olemaan ikimuistoinen, otahan siitä kaikki irti! Ja oikein ihanaa häämatkaa <3

  VastaaPoista
 6. Kovasti onnea teille. Pitäkää kivaa, älä murehdi liikaa :)

  VastaaPoista
 7. Hei, palaathan vielä kirjoittamaan, meillä on nimittäin varattu Palokunnantalo kesälle 2014 ja haluaisin todella mielellään kuulla miten häänne siellä sujuivat. Oliko teillä pitopalvelua? Jos oli, oliko se porvoolainen ja olitteko tyytyväisiä siihen? Paljon onnea teille!

  VastaaPoista

Olet kiva kun kommentoit! :)