torstai 19. heinäkuuta 2012

Blow bubbles

(favim.com)
Nyt tämä haki ne kuplat postista ja mallasi ihan narujen kanssa. Otettiin siis noita sydämen muotoisia sitten kuitenkin, vaikka se tuonne solmuun häviääkin se sydän. 


Mitäs mieltä? Vihreä vai oranssi tai niin, miksei vaikka molemmat? 
(by dawn)
Ja sitten kun sen päätän (huom. minä, ei tietenkään mies :P), niin pitäisi päättää seuraavaksi kaitaliinojen väri. Edelleen joko vihreä tai oranssi. Alan taipua sellaiseen "harsomaiseen" kaitaliinaan, jota en nyt mistään kaivamallakaan ole löytänyt. Jossain olen sen kuitenkin mielestäni nähnyt, tai sitten unissani. Siis sellainen, jota ei sana "liina" kuvaa kyllä ollenkaan, mutta joka on pakattu samoin ja on saman mallista. :)

Niin ja noi oli kyllä tosi pieniä nuo putilot! Olin ihan ihmeissäni. Minibubliksia. :D

- dawn

6 kommenttia:

  1. tarkoitatko tätä tämmöistä kuitukangasta? :)

    http://www.decorahouse.com/haakauppa/kaitaliinat-ruusunteralehdet-timanttikoristeet-jaahileet-koristehelminauhat/muut-kaitaliinat/organza-kaitaliina-25-m-vaalea-hopea-8.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitti vinkistä! Ei ollut ihan tuokaan. Olen varmaan nähnyt unta sellaisen olemassaolosta. Hmmm. Se oli jotenkin vielä enemmän "kuituista". :D Täytyy varmaan makustella ajatusta tuollaisista! :)

      Poista
  2. Kuitusilkkejä löytyy myös Sinellistä vaikka missä värissä. Siellä on myös sellaista "harvempaa" kuituverkkoa aika laaja valikoima. Olen joskus ostanut sitä juhliin liinaksi ja hinta on rullittain ostettuna kyllä ollut halvempi kuin mitä metreittäin...

    Kuituverkot:
    http://www.sinelli.fi/sinelli/quicksearch?searchTerms=kuituverkko&doSearch=Hae&_sourcePage=XF5scWbZEdMimCRCZgvvv7u4-b_Hf4H3&__fp=tiVwnOJJSzo%3D

    Näitä on esillä Sinellissä (ainakin Helsingissä siinä Simonkadun ja Yrjönkadun kulmassa), kannattaa käydä katsastamassa ihan "livenä", jos innostut. Näitä löytyy myös askarellista siitä kulman takaa Annankadulta.

    Kuitusilkit:
    http://www.sinelli.fi/sinelli/quicksearch?searchTerms=kuitusilkki&doSearch=Hae&_sourcePage=E6qirKVxuI8imCRCZgvvv7u4-b_Hf4H3&__fp=lMj7yycsA0M%3D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tää on just sitä mitä hain!! Kiitos tuhannesti!! Kyllä vaan blogin pito kannattaa! ;) Huomenna suuntaamassakin pääkaupunkiseudulle niin täytyy käydä tutkimassa! (Nyt kun vaan osaisi laskea kuinka paljon sitä sitten oikein tarvitaankaan. :D)

      Poista
    2. Aika hyvä nyrkkisääntö on, että pitkissä pöydissä tilaa kuluu noin 60 cm per ruokailija (näin oon ite laskenu, kun aika monia juhlia on tullut järkättyä). Eli esim. kahdenkymmenen hengen pöytä (kymmenen kummallakin puolella) vaatii siis 6 m liinaa, plus jos sitä haluaa pätyjen yli jonkun verran... Eli siitä kannattaa alottaa arviointi ja ottaa sit hiukan ylimääräistä, riippuu tietysti aina pöydistä :). Hyvä että musta oli hyötyä!

      Poista
    3. No niin, eli ei muuta kuin laskeskelemaan. ;) Kävin Sinellissä kurkkaamassa ja tosi hyvältähän kyseinen "liina" näytti! Eli kiitos tosi paljon! Ajattelin vielä vetäistä sen keskeltä kahtia, jolloin ei ole niin leveä vaan nimenomaan kaita. :)

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)