keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Ei perinteitä

(lurvely.com)


Vou! Kymmenentuhatta napsahtanut mittariin sinä aikana kun tämä morsian on maannut sängyn pohjalla (voi itse valita mieleisensä syyn: krapulassa, kipeänä, häästressin murtamana masentelijana tai vanhempien vääntämisen jälkeisenä masentelijana). Olen angstaillut näitä kilpailuja, mutta te varmaan ansaitsisitte sellaisen! No, jätän asian kytemään mieleeni. :) 

Ajattelin, että kirjoittaisin vähän siitä mitä meidän häihin EI tule. Me ei siis olla mitään perinteikkäitä tyyppejä. Minä olen se tyyppi, joka ahdistuu huomiosta eikä ole koskaan tykännyt viettää omia synttärijuhliaan. Se tyyppi, joka veti kännit ennen abiristeilyä niin, ettei juonut abiristeilyllä käytännössä mitään. Tyyppi, joka päätti, että haluaa tulla nuorena äidiksi - miehestä viis. Tyyppi, joka vannoi, ettei koskaan muuta keskustasta maalle ja mites siinä kävikään. Niin ja me päätettiin, että vietetään häät ja mentiinkin jo naimisiin. Höm.
(sheknows.com)
Mutta meille ei siis ole tulossa hääperinteitä. Taistelen mielessäni vastaan vielä asioista kuten onnittelujonot, ARGH. Ymmärrän sen "järkevän" puolen, eli tulisi otettua kontakti jokaiseen vieraaseen ja jokainen saisi henkilökohtaisesti onnitella. Mutta silti, en haluaisi. Pohdin myös vielä noita sinisiä ja lainattua, uusia ja vanhoja.. Katsotaan nyt.

Sulhanen saa nähdä morsiamen puvun ennen tilaisuutta ja kuvatkin otetaan ennen avioliiton siunausta.

Ei morsiamen tai sulhasen ryöstöjä. 
(malbersphotography.wordpress.com)




Ei morsiuskimpun tai sukkanauhan heittoa.
(collegefashion.net)



Ei perinteisiä hääleikkejä: Meidän häissä ei siis nähdä kahtatoista kuukautta. Eikä tunnista vaimosi pohje tai takapuolen kuva. Ehkä joku minuun ja mieheen liittyvä tietovisa?
(warmphotos.net)
Ei polttareita. Kyllä vain, ei polttareita. Kuten totesin aiemmin, en pidä huomiosta, eikä mieskään. Ollaan puhuttu kuitenkin, että molemmat voisivat viettää illan ja yön ystäviensä kanssa ennen häitä miten toivovat. Näin ollen omat kaasot suunnittelivat, (ettei emännöivä siivousfriikki saa valtaa) että oltaisiin muutamien hyvien ystävien kesken kaason mökillä ja tehtäisiin ruokaa. :) Sopii hyvin minulle. Mies halusi kutsua ystävänsä meille saunomaan ja grillaamaan. That's fine by me, täytyy etsiä evakkopaikka minulle ja lapselle. :)
(bachlorettepartyshirts.org)
Tässä hyviä vinkkejä muiden kaasoille, mitä kannattaa pistää se morsian tekemään.
(weddingbycolor.com)
Sieltä sängyn pohjalta jäi soimaan yksi hääaiheinen biisi päähän. Tässä teille se. Kuka tunnistaa mistä sarjasta tämä on jäänyt soimaan? "For tonight, and tonight only, my name is Bill and this is our song." 


(gingerpixel.com)
Näihin epäluuloisiin katseisiin, kuviin ja tunnelmiin. :)

- dawn

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä on vaan hyvä, että jokainen tekee tavallaan ja saa näin mieluisensa häät. Perinteet voi heittää romukoppaan, jos ne eivät itselle istu. :)

    VastaaPoista
  2. Huh juu, ei todellakaan mitään morsiamen / sulhasen ryöstöjä meillekään, hyi helvetti...samoin nuo "tunnista sulhanen käsistä" -tyyliset leikit on kamalia, en oo koskaan tykänny niitä katsoakaan - mitä jos se morsio valkkaakin jonkun väärän? Huh. Mut komppaan Varpusta, oman näköiset häät!!
    PS: Kyllä ne äiditkin sitten jossain vaiheesa ymmärtää höllätä. Hope so. Nim. Omaan erittäin omapäisen äidin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Pelkona täällä varmaan myös sen "väärän" valitseminen, plus että en haluais kopeloida ketään muita - valitsisivat kuitenkin jonkun appiukon sinne riviin myös. :(

      Mikä näitä äitejä oikein vaivaa? Katselin eilen televisiosta jotakin häihin liittyvää hömppäohjelmaa, jossa morsiamen äiti oli sovittamassa pukuja tyttärensä kanssa ja haukkui tyttärensä mielestä parhaimman puvun. Kivaa.

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)