tiistai 15. toukokuuta 2012

Miten kutsutaan..

Nyt on siis ollut pähkäilyissä kutsukortit. Mietittiin miehen kanssa miten lähdetään hommaa toteuttamaan. Täysin itse askarrellen vai tilaten? Pohdittiin, että mikäli otetuista kihlakuvista löytyy hyviä, voitaisiin miettiä kutsujen tilaamista kihlakuvien voimin. Muuten päätyisimme itseaskarreltuun.

Kihlakuvat katsoimme tänään aamulla koneelta. Miehen punaiset converset nousee kivasti muuten mustasta/tumman harmaasta vaatetuksesta! Oli niin tuulinen päivä, että tukka oli yrityksistä huolimatta aivan solmussa, mutta se ei tietysti ollut päivän tarkoituskaan, että tukka on priimana. Yksi kuvista oli tosi ihana, missä sotkuinen tukka jopa tekee osittain fiiliksen siihen kuvaan. :) Kyseisestä talon seinästä jäi mukavasti maalit molempien takkeihin, vinkkejä niiden poistamiseen? :)

Mutta, tottuneena siihen, että itse hilluu kameran kanssa oli vaikeaa olla kuvattavana, mutta vielä vaikeampaa oli vastaanottaa toisen lähettämät kuvat. Ei saanutkaan katsoa niitä missä ilmeet ei ole kohdillaan, mutta yksityiskohdat toimivat tai rämplätä kahden kuvan välillä tyyliin - tuossa sulla on kiva ilme mutta tuossa mulla on kädet kivasti. Se on kuitenkin osa sitä prosessia. Aloin pohtia, josko kuitenkin pyytäisi vielä jotakuta ystävää kuvailemaan päivän aikana, jotta saisi itse osaltaan vähän molempia? Voisi luottaa, että ammattikuvaaja on työkseen kuvaamassa ja ystävän kuvista voisi täyttää mielihaluja roplaamalla. :D Kuvaajan kuvissakin kuitenkin kestää saada ne häiden jälkeen - ystävän kuvia voisi katsoa läpi jo heti häämatkalta palattua. :) Olenko vähän minä? Sori.
(kuva:photobox.fi)
Asiaan, kyse oli nyt siis kutsuista. Löysimme kuvista meitä miellyttäviä ja lähdimme sommittelemaan niistä kutsuvaihtoehtoja. Photoboxilta saisi tarjouksella nyt kutsuja tilattua 3 x 10kpl pakettia kahden hinnalla. Voimassa vielä huomisen! Sieltä löysimme kivan pohjan, joten katsotaan saadaanko homma pakettiin huomisen aikana. Odottelemme jos saisimme Vesalta vielä muutaman kuvan kutsusommitelmaamme.
(kuva:photobox.fi)
Minulla on nyt haaveissa panoraamakortin mallinen kutsu, josta näette tässä kuvia vaakana ja pystynä. Pakettiin kuuluu onneksi vielä kirjekuoret jokaiselle kortille! Minulla ei kuoren väreillä ole niin väliä, aloin jo haaveillessani pelätä, ettei tämän malliselle kortille välttämättä löydy kuoria mistään tai niistä saa jo pulittaa taas miljoonia päälle.

Photoboxin sivuilta:


Tuotetiedot
- Koko : 21,6 x 11 cm
- Laadukas paperi(paino 350gr/m²), kuvapuoli pinnoitettu kiiltäväksi.
- Etupuoli : 1 - 3 kuvaa tekstien kera
- Kääntöpuoli : oma teksti
- Pysty tai vaaka-asennossa
- Yli 30 eri mallia, joista valita.
- Kortit myydään 10 kpl:n erissä ja hintaan sisältyy kirjekuori jokaiselle kortille.

Mutta tällaisia ajatuksia. Ei ihan perinteinen kutsuajatus taida olla? Mutta that's us. :)

- dawn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet kiva kun kommentoit! :)