perjantai 2. marraskuuta 2012

Porvoon VPK

weheartit.com
Sain kysymyksiä koskien Palokunnantaloa. Tässä vastauksia nyt niihin. Toivottavasti riittävästi. :)

Saimme Palokunnantalon käyttöömme perjantaina kello 17. Paikalla oli talonmies/isännöitsijä, joka tuli auttamaan pöytien nostelussa lavalta juhlatilaan ja asettelussa. Asettelimme pöydät kuten aiemmassa postauksessa jo täällä merkkasin. Erona se, että päädyimme tekemään neljä pitkää vieraiden pöytärivistöä, koska ne mahtuivat paremmin. Sama kuva nyt itseasiassa tässä:

porvoon-vpk.net MUOKATTU

Perjantai-iltana siis asettelimme pöydät ja tuolit paikoilleen, sekä juhlatilaan, että pieneen saliin lastenhuoneeseen (vasempaan ylälaitaan). Cateringillä oli käytössä keittiö ja illalla bändillä kuvaan merkitty tila. Muita tiloja meillä ei ollut käytössämme. Vieraat käyttivät alavasemmalla näkyviä wc:tä ja bändi, catering ja minä oikealla puolella näkyvää yhden wc:n tilaa. Ei tarvinnut kaikkien vieraiden nähden kykkiä helmat korvissa isossa puvussani. Todellisuudessa tilaan tuntui jäävän enemmän tilaa esim. buffet pöydän ympärille mitä laskelmieni mukaan tuon kuvan perusteella sain aikaiseksi. Lahja/vieraskirja/valokuvapöytä tuli meille vielä juhlasalin vasempaan ylänurkkaan samoin päin kuin juomapöytä sitä vastapäätä salin toiselle puolen.

Perjantaina myös cateringin henkilö tuli auttamaan meitä pöytien liinoittamisessa, koska muut kuin vieraiden pöydät liinoitettiin lattiaan asti. (Minä en olisi ainakaan osannut sitä tehdä) En tiedä onko tämä normaalipalvelu, koska catering tuli tuttumme kautta. :) Pöydille asettelimme valmiiksi ruokailuvälineet, etukäteen taittelemani servetit ja menukortit, kiitospussukat, lasit, tuikkukipot koristekivineen ja tuikkuineen. Laitoimme myös vedet valmiiksi niihin maljoihin, joihin floristi toi ja asetteli seuraavana aamuna kukat. Laitoimme myös vieraskirjapöydän ja lastenhuoneen valmiiksi. Meillä oli myös narikkalaput, jotta ihmiset löytäisivät lähtiessään 80 hengen takkien joukosta nopeammin omansa. Narikkalappuja ei tullut talon puolesta. Otimme myös korkeat viinilasit cateringin kautta. Palokunnantalolta käytimme muita astioita, kuten shampanjalaseja, vesilaseja, lautasia ja ruokailuvälineitä. Paitsi itseasiassa kakuille toivoin kakkuhaarukoita, joten ne tulivat myös cateringiltä. Pöytäliinat ja servetit siis myös sieltä. Olimme unohtaneet pohtia miten lastenhuoneen pöydän kanssa, etteivät he tusseilla piirtele pöytään tai toisaalta pöytäliinaan. Kaaso kävi vielä lauantaiaamuna ostamassa muovitetun siistin liinan pöytäliinan päälle lastenhuoneeseen. Asettelimme vielä nimikyltit ja paikkakartat. Olikohan muuta.. Yhdeksän aikaan illalla taisimme olla valmiita ja lähdimme kaasolle syömään.

Lauantai-aamuna kokoonnuimme vielä bestmanit, kaasot, lapset, mies ja minä VPK:lle, jossa puimme. Valokuvaaja saapui siihen ja lähdimme siitä kuvaamaan Vanhaan kaupungiin. Reilu tunti meni meitä kuvatessa, jonka jälkeen menimme napsimaan muutamat kuvat kirkolle vanhempien kanssa. Sen jälkeen pääsimmekin jo kirkkoon ja kun sieltä saavuimme, oli VPK:lla jo maljat valmiina meitä odottamassa. Cateringiltä oli meillä siis (hömhöm) neljä (?) tarjoilijaa. Cateringistä tullut tässä sen verran mainittua, että palvelut tulivat siis Crepperieltä. Kaikki kehuivat ruokaa todella paljon ja palvelu oli erinomaista. Menun rakensimme itse heidän kanssaan ja hyvin joustavasti pyyntöihimme vastattiin. Otimme mm. tosiaan kahta eri hääkakkua, sen lisäksi meille tuli muffinsseja ja ihan suklaavaahtoa. :D

Juhlat olivat lauantaina jatkuneet puolille öin asti, jolloin musiikki oli sammutettu ja ihmisiä alettu ohjaamaan Porvoon yöhön. Yhdeltä ovien piti olla kiinni. Emme hyödyntäneet häiden aikaan pihaa mitenkään. Ensinnäkin Porvoon VPK:n piha on talon takana, johon ei myöskään voi pysäköidä, mikäli heidän tarvitsee sieltä päästä liikkeelle ja edessä pihaa ei ole miltein lainkaan. Eteen olimme pysäköineet hääauton ja ihmiset kävivät pihalla ilmeisesti jonkin verran vilvoittelemassa ja sauhuttelemassa. Otimme tilanvuokrauksen lisäksi lisämaksulla palvelun, että he huolehtivat tilan "siivouksesta" eli siirtelivät pöydät ja tuolit takaisin paikoilleen. Tila piti olla meidän tavaroistamme tyhjä sunnuntaina kello 12.

- dawn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet kiva kun kommentoit! :)