keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Ihan sairas vaimo

(kuva:flickr.com)
Nainen, joka puhuu työssään sairastuu tietysti siten, että menettää sen mitä eniten tarvitsee. Kurkku on niin kipeä, että nieleminen sattuu, puhumisesta puhumattakaan. :( Kuumetta ei ole, mutta eilisen vietin kotona jo sen vuoksi, että en olisi voinut töitäni puhumatta hoitaa. Tänään olen sitten istunut jo hiljaisena koneella hommia väsäten. Sairastan sitten pääsiäisenä.
(kuva:jokeroo.com)
Mutta tästä sairastelusta tuli minulle kammoajatus. Entä jos olenkin kipeänä hääpäivänä? Tai mies on? Tai POIKA on?? Varsinkin jos se on oikeasti tosi kipeä, niinkuin sillä tavalla, ettei tällainen leijonaäiti voi lastaan jättää. Mitähän sitä tehtäisiin? Peruttaisiin häät? Käytäisiin kääntymässä? Ja miten häämatkan kävisi? Aika paljon paineita olla kaikki silloin terveinä.

Pitäisiköhän siihenkin pohtia joku ennaltaehkäisevä setti - Gefilukset ja muut kehiin??


(kuva:myhealthnewdaily.com)
Tips for caring a sick wife: (modattu Men's Healthin sivuilta)

Be There. Be fully present. Be ready to wear a lot of different hats. You have to be a male nurse, a comedian, and a life coach, sometimes all at the same time.
Be Effective. Whatever she needs, the answer is always “yes.”
Get Smart. Have a survival kit ready: Tea, medicine, nasal spray, more medicine, some treats and a good movie picked out (her good, not your good!!).
Buy Chocolate.
Tell her she is lovely and pretty. Eventhough she is irritating and looks like someone has driven over her.

- dawn

6 kommenttia:

  1. Mä pelkään myös kipeänä olemista hääpäivänä. Ei olisi ollenkaan kiva. :(

    VastaaPoista
  2. Karmaiseva ajatus. Kyllä joku ennaltaehkäisevä setti olisi hyvä olla (ainakin varalta) kotona. Siihen voisi turvautua pikapikaa, jos flunssa tai muu uhkaisi iskeä ennen hääpäivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Täytyy varmaan aiheesta postata tuonnempana kun keksin miten flunssat taltutetaan! Toistaiseksi sairastaminen 1 - dawn 0.

      Poista
  3. Sama ajatus on munkin päässä vilahdellut kerran jos toisenkin...ois aivan kamalaa, jos minä tai sulhanen ois kipeänä. :/ Toisaalta, uskon stressin voimaan: useimmiten stressi pitää pöpöt loitolla, ainakin mulla. Toisin sanoen sairastan aina lomilla, kun työurakat on tehty pois alta ja stressin jälkeinen rauhoittuminen laukaisee jonkin taudin - samalla tavalla siis toivottavasti myös häiden jälkeen vasta sairastun, mikäli sairastun. :D Optimismia kehiin vain! Ja pikaisia paranemisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo täällä vannotaan kanssa stressin piilevään voimaan! Sen vuoksi taisi tuo pääsiäinen mennäkin sairastaessa ja taas "jaksaa" töissä! :D

      Mutta tuolla logiikalla sitä sairastaisi sitten koko hääpäivän.. Hmm.. :D

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)