keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Springinspiration, springspiration!

(kuva: weddingsbylilly.com)
Jos nyt alkaisi se kevät ja ja ja löytyisi sitä kautta vähän väriä tähän elämään! Viime yö oli taas hääpainajaisia täynnä ja sitä kautta ne häätkin sitten on tänään pyörineet mielessä. :)

(kuva: alwaysandriweddingdesign.blogspot.com)
Tykkään paljon väreistä ja muistan käyttäneeni niitä myös aiemmin paljon vaatetuksessa. Jotenkin tänä aamuna heräsin kuitenkin siihen, että vaatekaapistani ei tällä hetkellä löydy YHTÄÄN värikästä päälle pantavaa! Jotenkin muutaman vuoden sisällä värit ovat "haalistuneet" vaatekaapistani. Eli pikkuhiljaa olen valikoinut vaatekappaleisiin miedomman värisiä sävyjä ja nyt olen palannut kokonaan harmaaseen, ruskeaan, mustaan ja valkeaan. No color. What's up with that?!?

(kuva: desiredassistanceweddings.wordpress.com)
Vielä muutama vuosi sitten lakkasin myös kynsiä useammin värikkäämmäksi, punaisen eri sävyjä, oranssia jne. Nyttemmin värilakka päätyy usein varpaisiin ja kynsiin vaaleammat (lue:läpinäkyvät) sävyt. Tietysti nuorempana sitä oli aikaa ja jaksamista testailla eri juttuja. Nyt on valikoitunut ne hyvät varmat valinnat.

Mistä tulikin mieleeni, että pakko mainostaa vakiokynsilakkaani: Sally Hansen Polar Bare 120 (kuva:amazon.com). Aivan ihana! Tämä siis ihmiselle, joka ei jaksa käydä laittamassa kynsiä. Tätä oli itseasiassa kynsissä aiemmassa sormuspostauksessa täällä. 

 
(kuva: simplystunningnashville.com)
Miten sitä ihminen sokeutuukaan väreille niin, etteivät ne kaupasta hyppää enää silmille ja mukaan? Suorastaan omituista.

(kuva: pinterest.com)
Tässä itseäni nyt terapoituani ymmärsin kuinka paljon kaipaan värejä, vaatteisiin, kynsiin, meikkeihin ja oikeastaan kaikkeen. Minä joka siis päättelin, että häiden teemaväri olisi siis valkoinen. Mutta eiks nämä kuvat ole paljon piristävämpiä?

Eli huhtikuun tavoitteekseni otan löytää väriä elämääni. :)

- dawn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet kiva kun kommentoit! :)