perjantai 13. heinäkuuta 2012

Apua! Mistä hääbändi?!

(greenbrideguide.com)
Lomaltani kiirehdin tänne pyytämään asian suhteen (joka oli yksi miehen hoidettavista .. not that it matters..). Nimittäin hääbändin! Meillä ei vieläkään ole mitään tietoa kuka tai ketkä soittaisivat häissämme nyt KOLMEN kuukauden päästä lokakuussa! Ei siis yhtään kiire tai mitään.

Kaikki ehdotukset kokoon tai näköön katsomatta otetaan vastaan, ettei jouduta itse hääpäivänä musikanteiksi. ;) Jotain livemusaa olisi kuitenkin hyvä saada kun tilassa niin hyvät puitteet ja akustiikka sille olisi. :(

Ei tarvitse edes soittaa meidän toivomia biisejä varsinkin jos heidän tyylilajinsa kolahtaa meihin. Tässä hieman vinkkiä siitä minkälaista henkeä etsimme. Ei siis viimeisimpiä bilerenkutuksia, suomipoppia tai retkurokkia. ;)





Toivottavasti kaikilla on ollut ihana kesä. Täällä vedetään viimeisiä lomapäiviä. Ensi viikolla siis taas sorvin ääressä. :( Loma meni IHAN liian nopeasti. Mihin ne päivät oikein katosivat? 

- dawn

8 kommenttia:

  1. Käy kurkkaan Janne Maarala Music House! http://www.jannemaarala.com/
    Janne tulee yhden kokoonpanonsa kanssa soittamaan meidän häihin. Janne vaikuttaa hyvältä tyypiltä ja tarjolla on monipuolista musiikkia.
    Onnea matkaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lucy! Tämä oli itseasiassa tosi paljon sitä mitä etsittiin ja laitoinkin heille tarjouspyynnön! Saanko udella minkälaisella kokoonpanolla tulevat teidän häihinne soittamaan? :)

      Poista
  2. Olin yksissä häissä, joissa oli No Mistake-bändi, ja olivat tosi hyviä. Hääpari kertoi, että bändiltä onnistui toiveet ja tyylipyynnöt kivasti, onnistui Lady Gaga ja sitten ihan Paloma Faithkin. Ja tottakai perus humppaosasto oli myös hyvä, http://nomistakefin.bandcamp.com/. Tuolla oli näköjään demokin.:)

    VastaaPoista
  3. Meille tulee juurikin Janne Maaralan High Power -bilebändi. Juuri rakentelen heille toivebiisilistaa. Hyvältä vaikuttaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huippua! Varmistaa vain omaa uskoa, koska olen havainnut yhtäläisyyksiä musiikkimieltymyksissämme! :D

      Poista
  4. Onerva oli ainakin meillä ja todella mahtava hääbändituttavuus, luotettavaa ja jokaisen kappaleen voi valita itse laajasta ohjelmistosta, kuten myös bändin kokoonpanon. Tässä kotisivut:

    http://onervaband.wordpress.com/

    Ote sivuilta:

    Muuntautumiskykyinen Onerva soittaa niin tyylikkäät tanssikappaleet, kuin iskevät soul-, jazz-, poprock,- sekä discohitit joko retrotunnelmissa vanhan ajan – tai tämän päivän tyyliin. Onerva osaa toteuttaa toivekappaleesi, taata hyvän meiningin ja luoda tunnelmaa vaikka loihtimalla taustamusiikin tilaisuuksiisi.

    VastaaPoista
  5. Onervasta tosi hyvä kokemus meilläkin. Ja kaikki toiveemme todella toteutettiin alusta loppuun ja oltiin joustavia soittoaikojen suhteen paikan päällä. Heillä tuntui olevan vaihtoehto ja ratkaisu vähän jokaiseen budjettiin joten kyselkää vaan tarjousta siihen hintaan mitä olette ajatelleet.

    VastaaPoista

Olet kiva kun kommentoit! :)