maanantai 30. heinäkuuta 2012

Polttarit ;)

(kaikki kuvat weheartit.com)
Yritän nyt jotenkin koostaa jotain päästäni ulos liittyen kyseiseen teemaan, jonka vuoksi pää tuntuu vieläkin olevan vähän viikonlopussa. :D Forgive me please. Täytyy aloittaa sanomalla, että oli aivan mahtavaa viettää polttareita kuumaakin kuumemmassa kesä-Porvoossa! Kuin joku olisi tiennyt, ettei tämä nainen ole päässyt nauttimaan vielä kesästä täysin rinnoin kun ne harvat tyttöjenillatkin ovat osuneet juuri niille vesisateisille keleille. Fiilis oli siis jo lähtökohtaisesti täysin kohdillaan!
Päivä alkoi siis morsiamen nukuttua huonosti ja stressaten mitä seuraavana päivänä tapahtuu. (Ihan viisasta ehkä siis, ettei tietäisi milloin "polttarit" vietetään?) Heräilin aamulla ja kävin suihkussa ja vedin vaatetta niskaan, kiharaa tukkaan ja vähän meikkiä naamaan. Myöhemmin kuulin, että ajatuksena olisi ollut, että  vauhtikammoinen morsio olisi haettu T-kaason miehen toimesta moottoripyörällä Porvooseen, mutta morsion mies oli ajatellut tämän olevan huono idea, koska matka olisi ollut aika pitkä ensimmäiseksi kyytikerraksi ja kaason mies taas vauhtijanoinen. :D Yllätys olisi tosin ollut aika hyvä, mutta ehkä tämän ehtii toteuttaa vielä jossakin kohtaa! Ja sitten ehkä morsiamen ehdoilla. Hui.
Sain siis ajella sovittuun ajankohtaan mennessä kaaso T:n luokse. Siellä kaasot odottivat jo Fresitan kanssa ja päästiin aloittamaan päivä kaatamalla juomaa pöydälle ja lattialle! Morsian sai myös unelma Foccaciaa suuhunsa, koska ei ollut jännitykseltään saanut syötyä aamusta. Polttariviikonloppu (joksi sen siis ristin, koska lapsi päätyikin viikoksi mökkilään ja morsio vietti kaason luona vielä koko eilisen. :D) oli yllättävän vähän täynnä morsiamen sähläystä, muut hoitivat myös sen puolen! :D Ennen lähtöä mm. morsian sai nimittäin pelastaa ystävättären auton miltein ojasta, johon ystävätär siis ehti sen käsijarruineen asentaa eikä uskaltanut yrittää sieltä pois. :D
Piknikille päästyämme sama ystävätär :D sai myös piston ampiaisesta ja piti ottaa puhelu asiantuntevalle henkilöstölle kuinka tilanteessa tulisi toimia. Saimme luvan jatkaa kuohuvan juomista ja piknikin viettämistä. Päivän teemaksi paljastui Unelma mies. Pelasimme Unelmamies mölkkyä, jossa morsian onnistui kaatamaan oman miehensä ja voitti vielä koko kisan! Kieltäydyn ajattelemasta, että morsiamen olisi annettu voittaa... Kesken mölkkykisan meitä häirittiin. Nuori mies saapui piknikpaikalle ja tervehti ystävällisesti toista kaasoista. En halunnut uskoa, että tällä olisi mitään tekemistä minun kanssani. Voi kuinka väärässä olinkaan.
Morsion mielestä koulussa parhautta oli kuvaamataidon tunnit! Nyt piirrusteluun on tullut pitkä lovi ja kynään on tullut tartuttua vain työtehtävissä, ei ollenkaan luovissa merkityksissä. Paikalle saapunut mies aloitti riisuutumisen ja todettiin hänet hyväkroppaiseksi urooksi. Onnekseni myös muut naiset pääsivät hommiin ja kynät ja paperit siis kaivettiin esiin. :D Tehtävänämme oli siis ikuistaa tämä vartalo paperiin. Asiaankuuluvin kikatuksin tietysti. :) Miesmallimme oli onneksi todella rento ja rempseä ja saatiin muutamat todella naurut aiheuttavat poseeraukset ja morsiamenkin poskien kuumotus laski jossakin kohtaa. :D Lainatakseni Zooey Deschanelia ilmeeni oli jokseenkin samankaltainen.
Oli niillä muillakin naisilla hianoja ilmeitä!! :D "Alastonmallimme" tosiaan säilytti alavarustuksensa alushousujen alla putkareissulta välttyäkseen kun toteutimme tätä julkisessa paikassa. Siis sinä kuka haahuilit viikonloppuna Porvoossa ja silmäsi osui miltein alastomaan poseeraavaan nuoreen mieheen, bongasit meidät (tai siis meidän mallimiehen, tuskin edes huomasit häntä ympäröivät naiset papereiden kanssa.). ;)

Onnistuneesti piirrusteltuamme jatkoimme piknikin jälkeen Porvoon keskustaan terassille nauttimaan lisää nesteytystä. Nesteytystauon jälkeen suuntasimme kaason mökille, jossa päästiin grillailemaan ja jatkamaan päivää yhteisten touhuamisten, saunomisten ja naurujen merkeissä.
Oli huippua pitkästä aikaa vaan olla ja nauttia ystävien seurasta ilman, että oli kiire mihinkään ja niin, että joku oli minun puolestani pähkäillyt mitä syödään ja juodaan ja touhutaan. Minä kun olen taipuvainen sellaiseen emännöintiin tai ainakin apuemännöintiin ja nyt en päässyt edes auttamaan! :D Piti vain harjoitella paikallaan tapittamista ja nautiskelua!
 
Kuumat kelit vaativat tietysti myös kastautumista ja rannalla viihdyttiinkin pitkälti eilinen. :)
En varmaankaan osannut nyt antaa oikeutta näille tsembaloille niin paljon kuin ne olisivat ansainneet. :D Ja huomaa, että virtaa alkoi nyt loppua tähän kirjoittamiseenkin. Tarttisi tämä ehkä kunnot yöunet. Työt vaan vähän haittaa nyt tätä vapaa-aikaa ja lepäämistä.. Sanonpa vielä sen, että parhaimmat epäpolttaripolttarit, joissa olen koskaan ollut. Juuri minun näköiseni, hyvää seuraa, herkuttelua, hieman alkoholisoitumista ;) ja pärjättiin hyvin morsiamen toiveiden mukaan ilman morsiustaikoja tai tehtäväratoja. 

Kiitos naiset. Tää tykkää teistä.

- dawn

2 kommenttia:

  1. Mahtavat polttarit selkeesti! Olisin kyllä itsekin revennyt tuota miesmallia piirustellessani. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä. :D Olen ihan iloinen, että annoin naisille kuitenkin vähän vapaammat kädet polttareiden suunnitteluun. Kerranhan niitä olisi vaan tarkoitus viettää. :D

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)