tiistai 20. maaliskuuta 2012

Asiaa kaasoista

(kuva:hugecollectionfashionabledresses.blogspot.com)
Ajattelin, että nyt kun olen uskaltautunut paljastamaan blogin olemassaolosta muutamille ihmisille, jotka minut tuntevat, voisin kertoa heistä vähän. :)

Meillä on siis kaksi kaasoa ja kaksi bestmania. Yhtä hyvin voisi olla neljä kaasoa. Kerron kohta miksi. Kaasoinani toimivat siis E ja T. (liekö yhdessä lopputulos ET. :D)

(kuva:elizabethannedesings.com)
Tutustuimme kaaso Een kanssa töiden kautta nuorina opiskelijaneitoina 6 vuotta sitten. Ollaan asuttu suurinosa ystävyysajasta suht lähekkäin, itseasiassa lähimmillään 750m etäisyydellä toisistamme. Tuolloin E oli morsiamelle elinehto elämästä selviytymisessä. :D E on saanut vuosien varrella morsiamen ajattelemaan vähän enemmän itseään, mikä on aikamoinen saavutus. Ja hänen kauttaan itseasiassa tutustuin tulevaan mieheeni (mitä hän varmaan pitää itse suurimpana saavutuksena suhteessa morsiamen elämän kuntoon järjestämisprojektissaan. :P) E:n häissä toimin itse kaasona muutama vuosi aiemmin, tulevan mieheni hääriessä tietysti silloin bestmanina. E on tehokkain, suorasanaisin ja itsevarmoin ihminen kenet tunnen ja toivon, että minuun tarttuisi edes osa näistä piirteistä. :)

(kuva:slantmagazine.com)
Tutustuin kaaso Teehen töiden kautta neljä vuotta sitten saapuessani uuteen työpaikkaan. T otti minut siipiensä alle (koska käskettiin :P) ja siitä alkoi uusi ystävyys.  T toimi arjessa tukena elämän mullistuksissa ja morsiamen rakentaessa palasia uudestaan kasaan. Ystävyys vaan tiivistyi T:n jäätyä mammalomalle ja pyydettyä vielä morsianta kummitädiksi. <3 Morsiamesta tuntuu, että viihtyy nyt T:n kotona miltein yhtä hyvin kuin omassaan, josta T:n mies on varmasti tosi tyytyväinen. :D T on rauhallisin, ystävällisin ja iloisin ihminen kenet tunnen ja toivon, että minuun tarttuisi edes osa näistä piirteistä. :)

(kuva:blovedweddings.com)
Mutta sitten niihin kahteen muuhun tärkeään ihmiseen. Molemmat ovat lapsuudenystäviä, jotka tuntevat sen tytön joka morsian on ollut, ja he ovat seuranneet tämän kompuroivaa kasvua naiseksi. Liekö itsesuojeluvaistoa, että näitä raskauttavaa tietoa omistavia henkilöitä ei nähdä kaason tehtävissä. ;) Tästä olevat kuvamateriaalit suosittelen poltettavaksi. :D

Toiseen E:hen tutustuin jo päiväkodissa, eli ollaan tunnettu huimat 22 vuotta. Nostan hattua itselleni ja hänelle, että voikin olla jo tässä iässä näin pitkä ystävyys! Vuosien varrella tapaamisväli on harventunut, mutta silti aina kun nähdään jutellaan samalla tavalla kuin oltaisi nähty eilen. :) E on pohdiskeleva haaveilija, joka ei ota stressiä asioista. Olisi voinut opettaa sen taidon myös minulle vuosien varrella!

(kuva:iteachkinderkids.blogspot.com)
Ässään tutustuin yläasteaikana, jolloin löytyi kontakti ihmiseen joka oli ihan yhtä hepuli kuin morsian ja rakasti yhtä paljon elokuvia. Voi luoja niitä monia monia kertoja kun on katsottu koko yö leffoja, jotka ollaan nähty jo sata kertaa ja kelattu parhaita kohtia uudestaan ja uudestaan. Ässä toimii myös tärkeässä toimessa oman lapseni kummitätinä. :) S on hauska ja todella taitava käsistään (mitä morsian ei tosiaankaan ole) ja liekö nuoruusiän peruja, mutta meidän näkemiset menee usein juuri meikkejä tai muuta kempparikamaa hypistellessä ja testaillessa. :D S on ääretön tietopankki kaikenlaisten vinkkien suhteen. Toivonkin, että saan hyödyntää S häissä erilaisissa kohdissa. :)

(kuva:data.whicdn.com)
Pohdin kaasovalintaani muutamiltakin eri näkökanteilta. Tiesin, että toivon kaasoilta edustustehtävä osuutta, koska en halua itse vetää hääpäiväämme ja uskon myös, ettei bestmaneista ole siihen. En siis halunnut valita henkilöä, joka kokisi sen tehtävän epämiellyttäväksi. Toivoin myös itsekkäästi kaasoiltani eri tyyppisiä piirteitä. :D Tiedän, että tarvitsen takalistoon potkimista, tarvitsen siis jonkun joka saa minuun vauhtia sekä jonkun joka kertoo rehellisesti mielipiteensä. Tarvitsen myös jonkun joka tasaa mielialaani kun alan käydä kierroksilla ja ei hermostu sitten mistään, vaikka kuinka stressaisin. :) Kaasovalintaani vaikutti myös naisten kyky tunnistaa morsion tunnetiloja jo ennakoivasti. :D Tunnistatte varmaan kuvauksista itsenne (toivottavasti ei tullut yllätyksiä :D). Ennen kaikkea toivoin, että kaasoina toimivat ihmiset, jotka tuntevat todella hyvin molemmat meistä, minut ja tulevan mieheni.
(kuva:enevone.blogs.com)
Naiset muistakaa, voin tulla siirtämään teidän kanssa sohvia, tai muutakin. Just call me. :)

- dawn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet kiva kun kommentoit! :)