perjantai 30. maaliskuuta 2012

Yep, yep karkkibuffa?

(kuva:naimisiin.info)
Tämä ajatus alkaa tuntua tylsälle siksi, koska se on uutuudenviehätyksessään jo niin kulunut. Eikös ole hyvä aloittaa tällä tavalla perusnegatiivisesti? :D Puollan karkkibuffaa kuitenkin siksi, koska olen hervoton herkkuper.. krhmp. Ajattelinkin siis, että jos en muuta saa hääpäivänä syötyä niin karkit todennäköisesti menee. :) Ja koska häihin osallistuu paljon lapsia, myös meidän poikia ajatellen, karkkibuffa voisi olla tosi hauska juttu.
(kuva:naimisiin.info)
Koska en ole ajatuksestani kuitenkaan ihan varma, koeajamme idean minimuodossa nyt lauantaina kuohari"maistajaisten" yhteydessä! Eilen siis ostimme kaupasta jos minkälaista ja eri värisiä karkkeja. :P Törmäsimme kaupassa vielä tuttuihin - jotka olisivat ostostemme perusteella lähteneetkin kaupasta meidän matkaan. :)

Tarkoituksena on kokeilla myös viime vuoden puolella avioituneen Cherryn blogista nappaamaani ideaa nami"tötteröistä". Rullailin eilen illalla muutamat kokeeksi ja tuli ihan kivoja. Perfektionistina ostin tietysti eri kokoisia kakkupapereita ja kokeilen minkä kokoisista tulee parhaimmat. :)

(kuva:cherrynhaablogi.blogspot.com)
Mutta jos ehdin napata muutamat kuvat ennen kimppuun iskemistä niin voisin vaikka laittaa niitä tänne. :)

Tulipa namihimot tätä kirjoittaessa. Olen kuitenkin onnistunut pidättäytymään ostettujen karkkien syönnistä, koska säästetään niitä huomiselle, bravo me! Saatoin kyllä syödä eilen yhden Mignon munan.. (kröhöm, lue: kaksi)

- dawn

2 kommenttia:

  1. Idea on ollut kyllä ilmoilla jo tosi kauan. Meillä kaikki vieraat oli ihan haltioissaan buffasta, eikä juurikaan ketään ollut koskaan häissä sellaiseen törmännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo teillä olikin tosi hieno karkkibuffa - ihanan väriuskollinen! Joo tässä nyt oli kysymys omien tunteiden purkamisesta - ei mistään absoluuttisista totuuksista. :)

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)