keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Miehen vaatetuksesta


(ruffledblog.com)
Niinkuin aiemmin totesinkin ei minulla eikä miehellä ole ollut kovin vahvoja mielipiteitä hänen vaatetuksensa suhteen. Olemme ehkä odotelleet, että jotakin oikean tuntuista tulisi vastaan ja kolahtaisi. Olin ajatellut, että miehellä olisi kravatin sijaan plastron, mutta nyt en ole enää ihan varma. Katsokaa kuinka mieli vaeltaa kuvien matkassa. :)

(perfectweddings.info)
Hmm.. Ei miehelle ehkä kuitenkaan ruskeata takkia ja housuja. Mutta ruskea liivi, jees! Puku alhaalla oikealla alkaa itseasiassa olla jo lähellä pohdittua vaihtoehtoa.

Miten sitten miehelle myös kivoja yksityiskohtia? Ohessa viehevaihtoehtoja. Vieheestä en ylipäätään ole ollut kovin innostunut miehen vaatetuksen lisänä. (viehekuvat fifiteswedding.com)





Tästä kuvasta sain ajatuksen, entä jos miehellä oliskin jotenkin kuvioitu kravatti! Jotain mikä olisi häntä itseään ja mukava tvisti muuten formaaliin pukeutumiseen... Siis Etsyyn!
(kravattikuvat etsy.com)








Näistä uskon, että mies kiinnostuisi ehkä eniten tästä levysoitinversiosta. Tai ainakin minä kiinnostuin eniten siitä. ;)

Tietysti erikoisuutta voisi lisätä pienilläkin yksityiskohdilla, kuten kalvosinnapeilla.
(kuvat edelleen etsystä)



Tai tarkkasilmäisille viitaten häämatkaamme

 Siinäpä nyt sitten pohdittavaa. :) Mies, pohdi!

EDIT:
Vähän fingerporihuumoria lisäksi


- dawn

2 kommenttia:

  1. Mä sanoisin, että kuten morsiuspukujenkin kanssa, niin myös miesten pukujen kanssa kannattaa marssia liikkeisiin kokeilemaan. Joskus sitä saattaa löytää oman juttunsa, jota ei ollut osannut ajatellakaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet varmastikin oikeassa. :) En jotenkin aiemmin tullut edes ajatelleeksi miten paljon eri vaihtoehtoja on. :)

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)