maanantai 18. kesäkuuta 2012

Iho kuntoon

(anushkaspa.com)
Kirjoitanpa nyt vihdoin muutaman sanan tästä ihostani. Aiemmin ihosta siis kirjoitin täällä.

Eli maaliskuusta alkaen lähdin toteuttamaan iho kuntoon projektia kahdella tapaa: 

1. Lopettamalla maidon juonnin 
2. Aloittamalla Proactivin käytön.
(beautybodysite.com)
Nyt kolme kuukautta myöhemmin tilanne alkaa jo hymyilyttää.

1. Maidon juomisen vaikutuksista en voi täysin sanoa, koska toteutin nämä kaksi asiaa samaan aikaan. Koska kasvojeni iho oli täynnä pientä näppylää eikä varsinaisia finnejä puhjennut käytännössä ollenkaan, epäilen itse, että ihottuma oli hormoniperäistä ja näin ollen lopetettuani maidon juonnin myös näppylät hävisivät.

2. Proactiv on tehnyt mielestäni kaiken muun työn. Se on tasoittanut ihoni väriä, pienentänyt ihohuokosia huomattavasti ja myös meikki pysyy päivän aikana paremmin (oletan, että Daily Oil Control - emulsion vuoksi). Kasvot eivät myöskään kutise enää, joten en niitä pahemmin päivän aikana enää räpellä (näinpä pysyy pahimmat bakteerit pois naamalta ja kasvot pysyvät myös puhtaampina). :) 

Tilasin itselleni jatkoon Deluxen sijaan Moisture - paketin. Huomasin nimittäin, että kasvot kuivuivat alussa runsaasti ja Moisturen kosteusvoide auttoi tehokkaimmin. Alun jälkeen vähensin myös puhdistusemulsion käytön yhteen kertaan päivässä, iltaan. Tämä tuntui myös vähentävän ihon kuivumista. Nyt olen myös välillä palata omiin kauneudenhoitotuotteisiin kuten Biothermin Aquasource -kosteutusvoiteeseen.
(au.cosmeticsclub.com)
En edes tajunnut (vaikka tässä ei ole kulunut kuin muutama kuukausi) miten huonossa kunnossa iho aiemmin olikaan ja kuinka paljon parempi se on nyt ennenkuin katsoin viime kesän lomakuvia. Huh huh. Ja tosiaan omiin aineisiin palaamalla iho ei ole mennyt huonompaan suuntaan, vaan pysynyt nyt suhteellisen hyvässä kunnossa. Ah, mikä helpotus.

Miesasiaa: Intouduin tuotteesta niin paljon, että laitoin myös miehen testiin ja vau! Miehellä on NIIN siisti iho nykyään - aiemmin olin pistänyt miehen kasvojen kunnon parranajamiseen ja muuhun "miehen iho" kategoriaan, mutta kyllä - miehen iho voi myös olla tasainen ja siisti! Niin ja ne muutamat näppylät, joita hänellekin silloin tällöin ilmaantui - ovat tiessään! Ja hän ei sentään ole suostunut edes tuotteita säännöllisesti käyttämään, vaan pakotetusti silloin tällöin. ;)


- dawn

3 kommenttia:

  1. Voi iho! Aihe, josta voisin avautua LOPUTTOMIIN! Ja jos jollain kirurgialla sais semmosen kuulaanhehkuvan photoshop-ihon ni o/ menisin HETI! Myisin kämpän ja auton ja vaikka miehenki! :D

    Mun megapelastajista parhain nykyään on Lieracin High Peel. Mutta mun ongelmana ei niinkään olekaan huono iho vaan ihon huono menneisyys: järkyttävät aknearvet poskissa. :( High Peel selvästi vaalentaa, mutta sadly senkin vaikutus himmenee, jos ei käytä koko ajan... :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin jo ihan kickseissä uudesta tuotteesta jota en ollut vielä löytänyt! Selvittelin jo mistä sitä saa kotiin kunnes huomasin lauseen: "Suositeltava kaikille ihotyypeille, paitsi couperosalle tai herkästi reagoivalle iholle". Eli en uskalla lähteä kokeilemaan kun uhallaankaan eivät suosittele herkkähipiäisille. :( Mut joo, kerro heti kun löytyy se salonki missä muuttavat ihon kuulaaksi. Tahtoo kans! ;)

      Poista
    2. Kerron! :D Mun iho on kans aika nirso ja herkkä, mutta toi Lierac toimii! Mutta onhan se 40€ vähän turhaa, jos ei iho tykkää. Vonkaa jostain jotain näytepakkauksia? :)

      Mullakin sen käyttö tuntuu iholla, sellasta pientä pistelyä alkuun. Mutta kuulemma ihan kuuluu asiaankin, ja kun iho "oireilee" kaunistumalla, bring it on! :D

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)