torstai 14. kesäkuuta 2012

Omat häädrinkit

(greenweddingshoes.com)

Fiilisteltyäni värillisiä pulloja viime postauksessa, innostuin vielä enemmän pulloista ja värillisistä pilleistä! Meille kun ei siis tule häihin boolia. Ajatuksena oli, että ostettaisiin tarvikkeet muutamiin erilaisiin drinkkeihin, joita toinen bestmaneista voisi jossakin vaiheessa iltaa vieraille aulassa "luukkujen" kautta tehdä (kuva niistä luukuista). Voitaisiin antaa drinkeille hienot nimet. :) Eli lasipulloja ja hienoja drinkkejä?

(eleganceandsimplicity.com)
(beforethebigday.co.uk)
(elizabethannedesigns.com)
(london-bride.com)
(simplybytamaranicole.com)
(squidoo.com)
Tähän loppuun halusin jakaa teidän kanssanne naisten viisaita ajatuksia maailmasta. Enjoy.

Niin oliko muille tulossa häädrinkkejä? Mitä nimi/maku-ajatuksia? Kuinkahan montaa eri lajiketta tulisi olla? Itse ajattelin, että haluaisin yhden mojito pohjaisen, kun se on lemppari. Ehkä joku karpalo tai mansikka-lime? Onko ajatuksia?

- dawn

4 kommenttia:

 1. Meille tulee gin tonic, karpalokossu ja mansikkamargarita. Karpalokossu on vielä mietinnässä, mutta ainakin noi kaksi :)

  Kannattaa myös miettiä, miten vaikeaa ja hidasta drinkkien teko voi olla, mojito ei ole ainakaan kovin nopea. Meillä esim. mansikkamargaritaan ostetaan valmista mansikkapyreetä, eli aina ei tartte olla mansikoita iskemässä blenderiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ui, kuulostaa hyvältä! Mansikkamargarita maistuisi myös täällä! (Muutaman viikonlopun viihteet aiheuttaneet näköjään vieroitusoireita jo perjantain lähestyessä. :D)

   Totta puhut, varmaan siis järkevää toimia sekaisin viinat, mehut ja rehut perjaatteella. Ajateltiin, että maku voisi olla mojitomainen (baarin miksaukset niistä siis kaukana. Limemehua, ehkä mintun makua muuten kuin lehdistä.. Minttu-uutetta, liekö sellaista edes olemassa? ;) Niin, ja sitten tietysti vielä rommia ja sokeria. Täytyy ehkä testailla tässä kesän aikana. :D

   Poista
 2. Meillähän oli ravintolahäät ja ravintolan baari, mutta nostettiin silti pari "häädrinkkiä" esille (eli niitä varten tilasivat enemmän tarvikkeita). Valittiin mojito ja gt, ja nimettiin ne "Morsion mojito" ja "Groom's T" :D Mansikkamargarita kuulostaa kyllä erittäin herkulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ravintolan baarista saa onneksi sitä mitä tilaa - meidän täytyy ehkä pohtia enemmänkin sitä drinkkien toteutusta. :D Hyvältä kuulostaa teillä olleet juomavalinnat. :)

   Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)