tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kevätmorsian

Olen täällä kuuluttanut aiemminkin kuinka paljon pidän herkästä tyylistä. Minusta ei saa virtaviivaista ja kovaa morsianta, vaikka saatan sellaisena esim. työelämässä joskus ilmentyäkin. Vapaa-ajalla olen kuitenkin liikaa-ajatteleva, murehtiva, asioista itseensäottava nuori nainen. Yes, my husband is very lucky. Haluaisinkin rakentaa itselleni siitä hääpäivänä kuplan, niin, että odotuksiani päivästä ei rikottaisi kommenteilla tai käskyillä päivän aikatauluista. Haluaisin olla hymyilevä ja nauttia. (Kuulostaapa epäilyttävän paljon jo Melancholia elokuvan alulta..)

Kevätmorsiamella tämä herkkyys on jo ihan given. Katsokaa itse. Huoh. 
(kuvat 100layercake.com ja dahlnyc.com.)







Ja siis nämä kaikki ihanat vaatteet on myynnissä Dahl:illa. Täytyy ehkä Nykin reissulla  katsastaa. :) Varsinkin tuo valkoinen kerroksittainen mekko mustalla "vyöllä". On morsiuspuku nimellä sivustolla. Mielestäni tuollaista voisi käyttää ihan muutenkin kyllä. :) 

- dawn


Post script. Kyllä ihminen on sitten laatikossa kasvanut. Ajatelkaa, tämä kaunis nainen, joka näitä vaatteita näin hyvin kuvissa kantaa, on vaatteiden suunnittelija Alison Kelly. (ollut mm. Project Runwayn 3.kaudella) Kyllä on tässä naisessa kaikki osunut samaan pakettiin. Vau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet kiva kun kommentoit! :)