keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Pimeitä juttuja

(rowellphoto.com)
Rakastan ilotulituksia. Uusi vuosi on mielestäni ihan huippu, kaikki se jännitys, pauke ja värit! Ihanaa. Olin serkkuni häissä (hömhöm, yrittää laskea) vuosia sitten ja he järjestivät hienon ilotulituksen hääjuhlan päätteeksi. Myönnän, että haluaisin vähän samaa.. En tiedä miten serkku asiaan vaimonsa kanssa suhtautuisi ("toi matkii.."), mutta en tiedä olisiko se käytännössä edes mahdollista. :)
(skyline-pyrotechnics.com)
(greenweddingshoes.com)
Mikä onnistuisi, niin tähtisädetikut. Not as fancy, eikä ehkä oo samankaltainen spektaakkeli kuitenkaan kuin mitä ilotulitus olisi ollut.
(yllä ja alla sparklersonline.com)



Viimeisimpänä haaveena on mieliin hiipineet kiinalaiset lyhdyt. Olisi ihana sytyttää lyhtyjä ja lähettää niitä taivas täyteen pimeään syysyöhön. Tässä kohtaa mies pysäytti minut. Todensi, että häät vietetään Porvoon Vanhassa kaupungissa, joka koostuu vanhoista helposti syttyvistä puutaloista. Hän myös muistutti, minkälaisen määrän jätettä sitä levittäisi Porvoon seudulle lyhtyjen muodossa.. Tulin järkiini. 
(bestdestinationweddings.com)
Ei siis mitään muuta palavaa kuin kynttilöitä meidän juhliin. Vaikka löysinkin aika ihania sydämen muotoisia tähtisädetikkuja, kattokaa nyt miten söpöjä! Löytyy täältä.

(onlinebestgifts.com)
Kutsut lähtivät tilaukseen ja perfektionistina olen sitä mieltä, että niiden olisi pitänyt olla paljon enemmän ja pessimistinä sitä mieltä, että ei niistä olisi voinut tuon "parempia" tullakaan. Pääasia, että ovat tulossa. Ja saadaan ne joskus lähtemäänkin. Meillä kutsutaan ajoissa, koska osa kutsuista lähtee tosiaan ulkomaille, eikä laitettu mitään save the date -kortteja, kun ei vielä silloin edes tiedetty ketä meinataan kutsua. :)

- dawn

2 kommenttia:

  1. Minä haluaisin tähtisadettikkuja meidän häihin. Löysin itse asiassa noita sydämen muotoisia John Lewis-kaupasta ja ihastuin. Onneksi ostin vain yhden pakkauksen huikeaan 8 punnan hintaan. Harmikseni ne eivät pala sydämen muotoisina kuten kuvittelin, vaan ihan‘tavallisesti‘ ja vieläpä lyhyemmän aikaa. Pitäisi kai etsiä vain suoria pitkiä, jotka tuikkisivat pidempään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa! Hienoa, omakohtaisia kokemuksia! Jätänpä siis suosiolla hankkimatta, jäivät nimittäin mieleen kummittelemaan. :D

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)