torstai 2. elokuuta 2012

Making it up

(lookacute.com)
Häämeikki haaveet: 

Adelen paksut rajaukset.
(thebijoubride.com)
Vintagehenkisyys.
(fashionworld2012.com)
Ihanat ripset!!!
(loveluxe.blog.com)
Luonnolliset/ Persikkaan taittuvat huulet.

Nyt tämä morsio on keskittynyt kasvattamaan ripsiään Revitalashin ihmeaineella, josta aiemmin postausta täällä. Yhdeltä olen saanut kommentin siitä, että olen "hommannut uudet ripset". Ei vielä siis sitä WOW -efektiä. :(

Toukokuussa 2012:

Ja nyt elokuussa 2012:
Kysymys kuuluukin: Laittaako tekoripset vaiko ei?

- dawn


Psstt. Tänään pitää mennä taas sovittamaan pukua. Pikku-arrrgh. Ainiin, sitä pukua, jota täällä en ole vielä edes paljastanut, vaikka mieskin on sen jo kuvista nähnyt. ;)

5 kommenttia:

  1. No mää kyllä sanon, että WOW!! :D Eli mun mielestä ei kyllä noilla räpsyttimillä tarvii enää tekoripsiä :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä minustakin ovat mainiosti kasvaneet. Jos tuntuu, että haluat hieman lisää, kokeile josko muutamat irtoripsitupsut tuovat sitä mitä kaipaat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kaaso yritti ehdottaa samaa. Pitäisiköhän minun ottaa hyvistä neuvoista vaarin ja hylätä tuksuripsiajatus? ;)

      Poista
  3. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan pidennyksiä jos vähänkään siltä tuntuu! Niillähän saa vaikka vaan tuuhennettu tai sitten vain vähän pidennettyä... Ammattitaitoinen laittaja osaa tehdä sulle just sellaiset ripset kuin haluat.

    Suosittelen kokeilemaan nyt jos meinaat kokeilla, kun saathan ne sitten vielä ennen häitä tarvittaessa pois (ihan itse ripsentaivuttia käyttämällä olen ite poistanut):)

    Oma kokemukseni on, että pidennykset ei vaurioita omaa ripseä (pidän talvisin muutaman kuukauden taukoa kun on silmät niin herkät kylmyydelle), tietenkin se oma ripsi näyttää ihan toosi olemattomalta verrattuna näihin tuplasti pidempiin ja paksumpiin räpsyttimiin :) Ite en näistä kyllä luovu! <3

    - Maria

    VastaaPoista

Olet kiva kun kommentoit! :)