tiistai 7. elokuuta 2012

Kenkähaaste

(sarjishaku.fi)
1) Viimeisimmät ostoksesi, mistä?


Oletan, että kenkäostokset? :) No ne hääkengät häthätää sieltä Jumbosta. Argh. Tiedän oikeasti, että en haluaisi tässä kohtaa edes investoida kenkiin puvun alle, josta ne eivät edes näy. Syyskeleillä kuraan ne myös kuitenkin, vaikka kuinka vaihdettaisin kumppareihin tai mihin vaan. Eli olen nyt hyvinkin tyytyväinen valintaani. Hä. No mieluummin tuhlaan sen 300e hyvillä mielin sinne kampaajalle "säästettyäni" sen kengistä.

2) Lempiparisi, väri, koko?

Minulla on softspot vintage kengille. En rakasta massatuotantoa (sana valinta tämä, koska kyseinen latinki täyttää kaikesta huolimatta vaatekaappiani häpeilemättä). Mielestäni on ihana kävellä kengissä, joita ei kävele vastaan! Tämän vuoksi totean tähän vastaukseksi ihanan liikkeen Helsingissä, josta olen ostanut lempikenkiäni nimittäin Kallion oma Hoochie Mama Jane. Ihania!!

(hoochiemamajane.fi)
3) Onko jokin kenkämalli, jota inhoat?

(matchingtrend.com)
On. Crocsit. Mutta vielä enemmän inhoa Crocsien feikkikopioita! Ne on jotain niin kauheaa. En ikinä laittaisi moisia jalkaani. Viime kesänä muistan istuneeni Linnanmäellä ja laskin poikien riehuessa laitteissa kuinka monet Crocsit näen. Luku oli liian päätä huimaava ja mietin, että kuka laittaa Crocsit Lintsille?? Eihän ne edes pysy jalassa! Argh. Oliko tarpeeksi inhottavasti vuodatettu?
(sarjishaku.fi)
Tähän kohtaan on hyvä todeta, etten ole huolinut Crocseja edes pihakengiksi kotiin. Mielenlujuutta yeah!

4) Kuinka paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä?

Raha on mielestäni häilyvä käsite, eikä siitä kannattaisi puhua kenkien oston yhteydessä. Varsinkaan miehen ollessa samassa huoneessa. Hömhöm, alennuksesta ostin!

5) Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?

Niin kauan, että olen liimannut pohjat itse viiteen kertaan ja itkettänyt suutaria. Rakkaat kengäthän ovat jo perheenjäseniä (tai ainakin ruumiinjäseniä) eihän niistä voi luopua?

6) 
Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?


Siis no en todellakaan! Siis jos joku sattuisi saapumaan vaikka bileisiin samoissa kengissä kuin mitä MULLA olisi jalassa niin jommankumman pitäisi kyllä lähteä! Mieluummin vielä sen. Öö. Seriously?


7) Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?

Yleensä heitän jalkaan perustennarit, koska niissä on vaan niin mukava olla. Viime kesällä balleriinoja meni enemmän kuin laki sallii. Tänä kesänä kulutuksessa olleet nämä:

(nelly.com)
8) Oletko kesäisin ilman sukkia ja kenkiä?

Minä olen vähän outo (tiedoksi nyt vielä) ja "pärjään" hyvin vähän ilman sukkia. Kesällä tällaista harvinaisuutta näkee toisinaan, koska korkkarit ja ballerinat sitä vaativat. Useimmiten minut näkee kuitenkin sukat ja näin ollen myös ihan kengät jalassa. En pysty tätä sukkafiksaatiota selittämään muuten kuin että tuntuu OUDOLTA jos ei ole sukkia jalassa. Nukun myös aina sukkien kanssa.

9) Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit?

Vaihtaisin ehkäpä nykyiset hääkengät näihin ihaniin Louboutineihin

(christianlouboutin.com)
tai sitten ehkä näihin Minna Parikan Raqueleihin

(brandos.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet kiva kun kommentoit! :)