perjantai 24. elokuuta 2012

Miesten puvut kadonneet?

(kaikki kuvat weheartit.com)
Minulta pyydettiin myös postausta miehen pukeutumisesta. Se on todella vieläkin vaiheessa ja ongelmaksi on muodostunut se, että mihin kaikki miesten puvut katoavat?! 


Ensimmäisenä ajatuksena oli puvun ostaminen myös miehelle, koska minullekin. Sitten kun ajatukset muotoutuivat hieman erilaiseen pukuun kuin peruspukuun (esim. saketti) ajattelimme, että sitä on turhaa ostaa kun ei sitä tule koskaan käytettyä enää (kröhm, niinkuin mun hääpukua sitten tulisi..). 

Näin siis lähdimme sovittelukierrokselle. Yhdellä minä olin mukana - todella suppea valikoima vuokrattavissa puvuissa siellä ja mies kävi toisella keikalla bestmanin kanssa, mutta en ollut kovin innoissani niistäkään valikoimista. Eli mistä sitten löytää miehelle puku jollain tvistillä? Toiveissa alunperin kuitenkin ollut vintagehenkiset häät. Pohdin, että esim. huuto.netistä erilaisia pukuja löytyisi kesän jälkeen pilvin pimein, mutta ei! Mihin siis kaikki miesten juhlapuvut ovat kadonneet? Naisten hääpukuja myydään huutonetit ja myyntisivustot pullollaan. Tässä olisi selkeää markkinarakoa. 

Mutta vinkkejä otetaan siis vastaan. Mistä miehenne puku on ostettu/vuokrattu ja millä budjetilla? Niin ja toki, että minkä tyyppinen puku on.

- dawn

6 kommenttia:

 1. Me päädyimme valitsemaan miehelle Frakkipalvelu Namista 142 €:llä Bonjour -puvun kultaisella taskukellolla.

  VastaaPoista
 2. Sulhasen puku ostettiin Brothersista (www.brothers.fi). Tyylikkäitä pukuja ja saimme todella hyvää palvelua ja apua puvun valinnassa! Keväällä vielä sattui olemaan hyvä pakettitarjous, johon sai valita puvun, paidan ja solmion tai rusetin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Mielenkiintoista, täytyypä perehtyä enemmänkin, kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Me ostimme miehelle tumman puvun Porin Sokoksesta, Turo Tailor -merkkinen. Lisäksi ostettiin villakangastakki, talvella sekin tarvittiin. Ja tietysti myös valkoinen paita. Kaikki nämä olivat sellaisia, joita tulee käytettyä myöhemminkin. Muistelisin että koko paketti olisi maksanut noin 350-400 euroa.

  Sulholle ja bestmanille vuokrattiin Juhlavasta Porista sakettisolmiot- ja liivit. Ne maksoivat 50 € / setti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poriin ehkä hitusen pitkä matka meiltä lähteä, mutta hyvä tietää vähän hintahaarukkaa, missä nämä vermeet kulkee. Ja totta, että tuollainen setti menisi käytössä muissakin juhlissa!

   Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)