tiistai 28. elokuuta 2012

Visio häistä


En tiedä törmääkö kukaan muu tällaiseen fiilikseen, kuin miltä minusta on nyt tuntunut. Huomaan, että olen nyt reilun vuoden visioinut häitä (ja ehkä vähän pidempäänkin..). Nyt kun häät ovat jo ihan nurkan takana (kohta enää kuukausi jäljellä!) alan ymmärtää, että viimeisetkin päätökset on lyötävä lukkoon! Ulkomailta ei kauheasti ehdi enää tilailla, muutenkin visioinnit ja suunnittelut alkavat vedellä viimeisiään ja nyt pitäisi alkaa toteuttaa. En ole kuitenkaan varma, vastaavatko haaveeni ja mielikuvani enää/nyt niitä häitä, joita olen pitkään pohtinut. Tuleeko niistä vielä paremmat kuin mitä osasinkaan toivoa? Vai jäänkö silti harmittelemaan, että olisi pitänyt panostaa vielä enemmän joihinkin asioihin tai todella ylittää omatkin odotuksensa? En tiedä. Kahlasin blogiani ja pohdin mitä kautta tie on tähän tullut. Muutamia kuvia siitä, miltä meidän häät nyt tuntuvat näyttävän. 
(rantapallo.fi)
(porvoonvpk.net)

Tajusin muuten jokin aika sitten sen, että joskus lokakuussa on satanut jo luntakin. Hassu ajatus, vähän reilun kuukauden päästä muka lunta!
(inspiredbythis.com)

Ja kyllä, täällä on myös fiilistelty juuttikankaisia kaitaliinoja ja tuo lauta on myös ihana! (kuva täältä)
(aboutdetailsdetails.com)
(projectwedding.com)
(weheartit.com)

Toivon, että päivästä tulisi kirpeän viileä, mutta ei sateinen ja että syksy olisi pullollaan värejä.

Tästähän siinä on loppupeleissä kysymys. Siitä, että saa pitää kauniita sormuksia polleana ja kertoa kuinka ihanat häät MEILLÄ olikaan! :D (Niin ja siitä avioliitosta aviomiehen kanssa toki myös vähän..)

Mä oon jo niin syksyfiiliksissä. Syksyintona, into pinkeänä. :)

- dawn

2 kommenttia:

  1. Ihanaa! Muistan, kun synttäripäivänäni, täytin ehkä seitsemän tai kahdeksan, puin sukkahousuja jalkaan ja katsoin ulos ikkunasta: siellä satoi lunta ja kas siitä kyllä riemuitsin (riemuitsisin talvi-ihmisenä edelleen jos näin sattuisi). Ja elettiin siis lokakuun 12.päivää.

    VastaaPoista

Olet kiva kun kommentoit! :)