maanantai 20. helmikuuta 2012

Häämatka

Tunnustaudumme miehen kanssa kaupunkilomailijoiksi. Säällä ei ole matkaillessa niin väliä, mutta eihän lämpö tietenkään matkailukohteessa haittaa. Enemmän matkakohteiden valintaan vaikuttaa se, että paikka olisi molemmille uusi ja sieltä löytyisi fiilistelijöille paljon ihmeteltävää, syötävää, shopattavaa ja nautittavaa. Häämatkakohteeksi valikoitui molemmille aiemmin matkustamaton ja matkustuskiinnostusta herättänyt.. Arvaatko mikä?

(kuva:nycdwellers.com)
(kuva:besswess.wordpress.com)
(kuva:all-wonders-of-the-world.blogspot.com)
(kuva:streetsblog.org)
New York, New York, beibe!

Olen tutkaillut halpoja lentoja ja hotelleja ja harmikseni löysin TOSI hyvät ja edulliset jo tammikuussa, mutta arkailin, enkä niitä silloin ostanut!! Suunnitelmissamme on siis karata heti häiden jälkeen reissuun (joko su tai ma). Ajattelimme, että on mukavaa nollata häitä ja jatkaa häähuumaa vielä reissun päällä. :) 

Nyt siis metsästys edelleen käynnissä, hyviä vinkkejä?

EDIT: Naisten hyvien vinkkien myötä kävin allaolevista linkeistä kurkkaamassa lentotarjouksia ja sitä kautta löysinkin Kilroy travelsin kautta halvemmat lennot kuin mitä itse supersaverin kautta löysin! Nyt siis lennot Nykiin hommattu! New York täältä tullaan - lyhyen 8 kk kuluttua. :D Hotellin etsintä seuraavaksi vuorossa! Löytyisikö vielä vinkkejä hyvistä hotelleista?

Mites, meinasitteko jotenkin hyödyntää/mainostaa häämatkaa etukäteen matkan järjestäjille? Käsitykseni mukaan sitä kautta voisi saada ylimääräistä kivaa? Minulla sattuu vielä syntymäpäiväkin reissulle! :)

- dawn

2 kommenttia:

  1. Eikös Finskillä oo vieläkin aika edullisia suoria? Momondo.com on kans ollu noin niinku yleensä ihan oiva, samoin wefly.co.uk :D

    VastaaPoista
  2. Voi loistava valinta! New York! Voisin lähtee itse sinne myös ihan samantien! Viime syksynä Hulluilla Päivillä oli muuten Nykin suorat lennot Finskillä 449 euroa :) Jos uskaltaa odottaa huhtikuuta ja seuraavia Hullareita. Tosin sitähän ei tiedä, mitä lentoja tänä keväänä myynnissä on ja voihan olla, että samaan hintaan löytyy muiltakin lentoja! Ainakin, jos ottaa eri lennot Lontooseen ja sieltä sitten jatkolennon Nykiin.

    VastaaPoista

Olet kiva kun kommentoit! :)