maanantai 13. helmikuuta 2012

Laskelmia ja painajaisia


(kuva: intimateweddings.com)

Eilen illalla istutin miehen alas ipadin, laskimen, pöytien mittojen, tilan tietojen ja aiemmin kaavailtujen vieraslistojen kanssa. Omaan pilkunviilaajatyyliin laskin siis sentilleen minkä mittaisia pöytärivejä haluan ja kuinka monta ihmistä mahtuu tällöin mihinkin pöytärivistöön istumaan. :) Ei ollenkaan pikkutarkkaa. Mies oli tosi iloinen.

Nyt siis olemme kaavailleet, että häihimme kutsuttaisiin 104 ihmistä + me tietysti. Näistä valitettavasti laskujen mukaan 24 olisi lapsia, joista ajattelimme keskustella etukäteen kyseisten kutsuttavien kanssa. (Eli ettei ihan kaikki oikeasti ottaisi niitä lapsiaan mukaan - tod näk ainakin 8 putoaa jo kättelyssä, koska vanhemmat haluavat varmasti juhlia ilman lapsiaan.) Haluamme kuitenkin, että läheisten lapset myös osallistuvat juhlaan, sillä meillä on myös kaksi lasta - toinen minun puoleltani ja toinen miehen ja luonnollisesti haluamme heidät osaksi hääpäivää. :)

Kyseisen kuvan poika muistuttaa paljon omaani mm. vaaleineen kiharoineen ja haluaisinkin päivästä myös suloisia kuvia meistä.

(kuva:essex-wedding.org.uk)
About the nightmare, 

(kuva:nomoredirtylooks.com)
Tosiaan, sain aikaiseksi nukahtamisongelman näiden laskelmien ja pohdintojen jälkeen ja vihdoin nukahdettuani näin kauheita painajaisia koko yön häihin liittyen. Unessa oli kyseessä hääpäivän aamu ja kukaan ei huolehtinutkaan lapsestani ja löysin hänet haahuilemassa joltakin juna-asemalta. Mieheni olikin päättänyt kutsua sukulaisten sukulaiset ja jo kirkkoon jonotti tuhansia ihmisiä. Minä keskustelin äitini kanssa puhelimessa ja lopulta suutuin niin, että huusin kaikki mahdolliset kirosanat mitä keksin (tällaista en voisi koskaan kuvitella tekeväni siis kenellekään). Niin ja kaasoja en nähnyt koko hääaamuna enkä löytänyt heitä mistään kun olisin tarvinnut apua mm. pukeutumisessa. Eli kivat häät tiedossa! :)

(kuva: claytoporskiphotography.com)
Pohdinnat jäivät eilen siihen, että minkälaista ohjelmaa/lapsenvahtia lapsille tarvittaisiin. Haluaisin, että myös lapset viihtyisivät häissä ja meillä olisi huone käytettävissä ihan lapsia ajatellen. (Meillä ei tule menemään varmaan ihan niinku ylläolevassa kuvassa, more like the one under it.)

Mitäs ihmiset ovat suunnitelleet lapsille häihin?

(kuva:luciapaulblog.com)

- dawn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet kiva kun kommentoit! :)