keskiviikko 8. helmikuuta 2012

So many things!?

(kuva:myweddingincolorado.com)
Meidän pitäisi päättää vieraslista ennenkuin tapaamme cateringin, jotta osaamme arvioida mahtuuko kyseinen catering, hlökunta tai menu budjettiimme. Meidän tulisi tietää kuinka paljon juhlatila vetää ihmisiä ja miten pöydät saadaan kauniisti aseteltua niin, että tilaa jää myös tanssimiselle ja ruoan esillelaittoon, mikä määrittää kutsuvieraiden lukumäärän. Meidän tulisi tietää minkä verran catering-kustantaa, että osaamme arvioida kuinka suurelle määrälle voidaan juhlat mitoittaa? Emme tiedä mitään näistä. See I'm going in circles!

(kuva: the brain builttosell.com modattu by dawn)
 Häät on onneksi kuitenkin vasta lokakuussa eikä lokakuu ole suurinta hääsesonkiaikaa, joten ei varsinaisesti kiirettä. Joten voin joutessa toteuttaa hoitokeinona seuraavaa.
(kuva:thenelsondiaries.blogspot.com)
Helpottaisi, jos tietäisi juuri mitä haluaa. Me ei tiedetä. Niin ja se, jos voisi keskittää kaiken energian hereilläollessa häiden viilaamiseen ja suunnitteluun. :) Se voisi olla mukavaakin.

- dawn

2 kommenttia:

  1. Kerran sain hääsuunnitteluaikana kamalan stressin. Tuntui että ei mistään tuu mitään kun ite pitää kaikki hoitaa. Onneksi tunne meni jonkin päivän päästä ohi ja asiat vaan alkoivat rullata eteenpäin.

    Kaikki järjestyy kyllä, tiedän sen kokemuksesta! Ja kaikkia lankoja ei kannata ite vedellä, on helpompi olla. Ja toisista asioista voi päättää, että ei sen oikeasti oo niin väliä! ;)

    VastaaPoista
  2. :) Kiitos tsempeistä. Mulla taitaa olla hätä siinä kun on niin monta asiaa tekemättä ja tuntuu, ettei tiedä mistä päästä aloittaa! Ja oikeastaan siinä, ettei voi vielä edes kaikkea tehdä. Omituisin pelko minulla on se, että tekisimme vääriä valintoja. Valitsisimme väärän menun tai väärän hääpuvun tai väärän vieraskirjan. Palautus siis siihen, että kenenhän häitä oikein suunnittelen? Kenen mielestä vääriä? :)

    VastaaPoista

Olet kiva kun kommentoit! :)