torstai 9. helmikuuta 2012

White wedding

(kuva: ecinvites.com)

Tiedän, että halusin haluan syyshäät ja että alkuperäisenä ajatuksena oli ihanat ruskaiset sävyt. Nyt jostain syystä en yhtään innostu oranssin kirkuvista väreistä kukissa, koristeissa tai missään muussaakaan. Siksipä siis väreistä luonnollisimmalta valinnalta tuntuu nyt valkoinen. Eipä valinta ole vielä kirkossa kuulutettu (ha!), mutta uskon, että tunne säilyy. Väriä voi sitten lisätä pienillä yksityiskohdilla. So enjoy the whiteness.



(kuva:elizabethannedesigns.com)



(kuva: evaforjanehill.blogspot.com)


(kuva: withthisfavor.com)

(kuva: withthisfavor.com)

























Tässä on ihana simppeli ja kaunis valkoinen kattaus. Meille tulee paljon pieniä kynttilöitä pieniin lasisiin maljoihin (lue: laseihin, kippoihin..) ja ajattelin, että voitaisiin niihin maljoihin leikata myös kukkia. Postaan siitä kuvan jos löydän, tai jos vaikka intoudun kotona koettamaan miltä se tulisi näyttämään.
(kuva: inspiredbythis.com by aaron delese)


(kuva:allmyweddingflowers.blogspot.com)
Tämä voisi kai olla THE kimppu. Jäin vain miettimään valkoisen puvun ja kimpun yhdistelmää. Tuleeko niiden olla samaa sävyä ja jos kukat ovat aavistuksenkin kellertäviä tai vihertäviä, miltä lopputulos näyttää? Siinä mielessä jonkin muun värinen kimppu voisi olla parempi vaihtoehto. Postaan kimpuista todennäköisesti vielä myöhemminkin. Olen myös himoinnut punaisia huulia ja kynsiä, tällöin myös punainen kimppu kävisi. Mutta onks se sitten kiva?

- dawn

5 kommenttia:

  1. Oi, toi viimeinen kimppu on IHANA! Valitsisin ehdottomasti tuollaisen, jos mulle tulisi ruusukimppu. Ihania kuvia olet muutenkin löytänyt. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi sulla:) Munkin lemppari tuo vika eli haluan tuollasen heleän (onko se sana??) vaalean ruusukimpun, en usko, että se on liian pliisu valkean mekon kanssa, jos sitä tarkotat...

    VastaaPoista
  3. Kiitokset!

    Niin ja Sandi, heleä on nimenomaan se sana mitä haetaan! :)Ja tietysti, jos haluaisi jotain väriä voisi vaihtaa nauhan jonkin väriseksi tai sävyiseksi. Pitää miettiä ja keskustella kukka-asiantuntijan kanssa. :)

    Ewlina, mikä kimppu sinulle on tulossa? Mikä haastaa ruusut? Itse nimittäin mietin vaihtoehtoisesti liljoja.

    VastaaPoista
  4. Ihanaa! Täälläkin toinen syyshäistä haaveileva joka ei kanssa syty mistään syksyn "väreistä". Haluan häihimme valkoista, valkoista ja vielä kerran vähän valkoista :) Ihana blogi sulla. Tervetuloa tutustumaan myös mun blogiin!

    http://fiilistelijanpilvilinnoja.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Tervehdys! Kävinkin kurkkaamassa ja olen täysin samaa mieltä, että kannattaa aloittaakin ajoissa haaveilu! Nyt tuntuu, että aika käy vähiin - ei ehdi enää haaveilla, pitää jo alkaa tehdä päätöksiä. :)

    VastaaPoista

Olet kiva kun kommentoit! :)