tiistai 28. helmikuuta 2012

Ideoita kutsuiksi

(kuva:weddinginvitationsavenue.com)
Liekö netin ihmeellisessä maailmassa surffaamisesta apua vai haittaa? Olen nimittäin katsellut kaikenlaisia kutsuvaihtoehtoja ja nyt olen siinä pisteessä, että tavalliset kutsut alkavat näyttää tylsiltä, taas toisaalta omat hienot ideat ei olekaan niin hienoja ja jokapuolella netissä pyörivät oh-so-fancy -kutsut alkavat jo tympäännyttää. (moi, olen neiti negatiivinen - toivottavasti häiden jälkeen itse rouva positiivinen.) 

Tehdäkö siis itse tylsän näköiset vaiko tilata ulkopuoliselta tympäännyttävät? :D Miten löytääkin omalta tuntuva kutsuvaihtoehto, niin, että se olisi jotain uutta, raikasta ja meidän näköistä? Ohessa fiiliskuvia jostain ihan muusta. :D




(kuvat yllä: ioffer.com)

(kuva:metalmother.com)

(kuva: freshpics.blogspot.com)

(kuva:weddings.craftgossip.com)


 Ihan totta hei?? Lähetetäänpä sata näitä rämpsyteltäviä. :D

(kuva:minted.com)
 
(kuva:vi.sualize.us)

(kuva:50s-style-weddings.blogspot.com)

Nämä kaksi voisi ehkä olla jotain meidän tyylistä hauskaa, ei niin perinteistä. Minä toivoisin ehkä enemmän tuota sarjisversiota ja jos mies saisi päättää tulisi kutsuista kiekot. :D

- dawn

Post script. Samaan turhautuneisuuteen totean, että mikä ihme niitä Satuhäitä oikein vaivaa? Ne ymmärtää, jotka ovat ymmärtääkseen mitä tarkoitan. Argh.




4 kommenttia:

  1. Me tuskailtiin kutsujen kanssa aikamme ja kaikki alkoi juurikin tympiä. Sitten visio kuitenkin kirkastui yhden idean myötä ja löysimme oman kutsutyylimme. Ei mitään ihmeellistä, mutta meidän näköistä ja aikaa kestävää. Älkää siis huolestuko. Oikea idea iskee vielä! :)

    Niin ja noi Satuhäät. Moro.

    VastaaPoista
  2. Mulla sama vika kutsuideoiden kanssa! Mikään ei oo hyvä. Mut uskotaan Varpusta, kyä se suttaantuu. :)

    Satuhäät. Äh ja voih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Post it -laput kuoreen ja menoksi? :D Kai se selvinnee ajan myötä mikä on kiva. Ja ei kai se onneksi niin vakavaa ole? :)

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)