maanantai 13. helmikuuta 2012

Trash the Dress

(kuva:vitrinedeinspiracoes.blogspot.com)
Olen pohtinut, haaveillut, mietiskellyt, maistellut ajatusta siitä, että haluaisin ottaa tyystin erilaisia kuvia. Fiilistellyt ajatusta rajojen rikkomisesta ja irrottelusta. Toiveissa minulla on iso "luonnonlapsimainen" keijukaismekko (aikuismaisen tyylikäs myös tietysti :D ), jonka saisi upotettua maisemaan. Syyshäät kipinöivät minussa ajatusta sadoista syksyn lehdistä ja niiden sekaan eksyneestä morsiamesta. Katsokaa ja ihmetelkää. Näissä kuvissa on vain jotain niin inspiroivaa. Call me crazy. :)
(kuva:csilfverlings.blogspot.com)


(kuva:weddingbycolor.com)


(kuva:eventsolutionsonline.wordpress.com)

(kuva:yourpersonalplanner.ca)


(kuva:trashthedress.tumblr.com)

AND for the really wild ones. WHOA! (En kyllä uskaltaisi enkä haluaisi.)


(kuva:evarinaldiphotography.blogspot.com)

- dawn

7 kommenttia:

  1. Me halutaan ehdottomasti trash the dress -kuvaukset, joissa mieskin on mukana sekä toivon mukaan jonkinlainen kavioeläin. Meille kun hevoset ovat lähellä sydäntä, mutta hääpäivään niitä on hankala mahduttaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei! Upeaa! Niitä kuvia olisi hieno nähdä! On kiva ajatus, ettei ne fiilistelyt jää siihen yhteen päivään ja ehkä kiitoskortitkin saattaisi saada epävirallisemman syksyisen sävyn. Ehkä. Pääasiassahan ne tulee olemaan meitä varten. :) Mitä te ajattelitte kuvien kohtaloksi, albumiin, seinälle?

      Poista
    2. Meillä on samat haaveet kuin Varpusella. Haluan kuvia ehdottomasti hevoseni kanssa! Voidaan könytä molemmat selkään tai keksiä jotain run away bride-tyyppistäkin :) Mutta meille tulee myös Trash The Dress kuvat. Aika ihanaa, että kuvajaa ottaa ne Dawn teistä ilman erillisiä kuluja! Me kyllä varmaan laitettaisiin yksi kuvasta myös kiitoskortin mukaan :)

      Poista
  2. Mahtavi nämä kyllä! Mä ehkä haluaisin kans.. ehkä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! :) Ota se sellaisena maailman ihanin tyttö VOIMA kuvauksena!

      http://www.voimauttavavalokuva.net/

      Poista
  3. Voin suositella trash the dress kuvaukseen valokuvaaja antti ekolaa. Ei varmaan ilmatteeksi tee, mutta kuvat puhuvat puolestaan. Meillä otettiin kuvat kaason vastaavista innostuneina. Oli jokaisen sentin arvoista ja hulvattoman hauskaa. Ja ennen kaikkea uskomattomat kuvat! kannattaa panostaa, jos kerran aikoo pukunsa uhrata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyvä vinkki varmasti! Kävin katsomassa Antin kuvia www.anttiekola.com. Hienoja löytyi!

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)