perjantai 24. helmikuuta 2012

Hääpukuahdistus

(kuva:weddingideas.com)
Siis KENEN idea on, että kallein puku minkä tulet koskaan ostamaan on sellainen, jota et pääse ennen valintaasi oikeassa koossa sovittamaan?!? Siis kaikkea muuta sovitetaan ja juostaan eri kaupoissa jos juuri oikeaa kokoa ei löydy, jotta löytyy se täydellinen. Ymmärrän toki, että hääpukua muokataan mittojen mukaan, mutta silti... arhgh. Miten joku puku voisi muka tuntua THE puvulta, jos se ei edes istu. Edes minulla ei ole niin paljoa mielikuvitusta. Ha.

(kuva:iweddingsolutions.com)
Mikään ei masenna enemmän kuin ähistä sovituskopissa tuntemattoman ihmisen kanssa, joka työntää sinut aivan selvästi liian pieneen mekkoon ja lisäilee IRTOkangaspaloja selkämyspuolelle, jotta näet miltä mekko TODELLISUUDESSA näyttää. Seriously? Seriosly?!
I shall get married naked.
(kuva:youandyourwedding.co.uk)


(kuva:gitrdrawn.com)


Lisäsin nämä kuvat antaakseni ymmärtää, että olen jonkinlaisella morsiodieetillä. Että omistaisin selkärankaa, että minussa olisi naista sanomaan EI suklaalle.

Ei, se ei valitettavasti kuitenkaan pidä paikkaansa.


- dawn

6 kommenttia:

  1. And I shall greet thee with utmost respect and admiration! :D

    Voi pupunen! Kyllä se tulee! Oikeesti! :) Ja se morsiodieetteily taas... Älä stressaa siitä. :) Mä olin ite viime keväänä 5kg kevyempi kun nyt ja nyt toi femma ei vaan irtoo. Ei vaikken syö mitään ja treenaan 5 kertaa viikossa. Totesin, että se hyvä olo saa sitten tulla sisältä. :) Ja sehän näkyy! Kun hehkuu itsevarmuutta ja hyvää fiilistä niin se on kuule tuhannesti upeempi juttu kun se sama nainen 5 kiloo hoikempana ja potenssiin 5 vi***untuneempana! :D

    Eiks? Vai uskottelenko vaan itelleni höpönlöpöjä, kun kilot ei karise? Samassa veneessä?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa. :) Mä kanssa taidan luottaa tähän itsevarmuuteen ja sitähän vaaditaan jos meinaa marssia alttarille alasti. :D Varsinkin isänsä käsipuolessa. :D Yök. Ehkä ei siis kuitenkaan. Hääpuvun metsästys siis käyntiin, ehkä juuttikankainen?

      Poista
  2. Oi voi. Mä otin hyvän startin syksyllä ja sain tavoitteen mukaisesti 6 kiloa pois. Laihduttaessa pudotettavien kilojen nälkä kuitenkin kasvaa ja sellainen täysi kymppi olisi ollut mukava saada veks. Ainoa vaan, että nyt joulun jälkeen tilanne on jäänyt junnaamaan paikoilleen ja pahimmassa tapauksessa onnistun ehkä saamaan joitain kiloja takaisin. Prkl! Ja mä syytän tasan kahta asiaa; sipsejä ja suklaata. Tai no, ehkä heikolla tahdonvoimalla on jotain tekemistä asian kanssa.

    Tsemppiä siis! I feel for you! Ei oo helppoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tahdonvoimalla ole mitään tekemistä. :) Sipsit ja suklaat kun hyppää suoraan vyötärölle jo sieltä kaupanhyllyiltä, vaikka kuinka kiitäisi korinsa kanssa ohi. :)

      Poista
  3. Blogissani on sulle tunnustus :) modernbridetobe.blogspot.com

    VastaaPoista

Olet kiva kun kommentoit! :)