perjantai 17. helmikuuta 2012

Hääaiheiset elokuvat

Ollaan katsottu miehen kanssa nyt järjestäen enemmän hääaiheisia elokuvia. Ehkä molemmat yritämme virittäytyä tunnelmaan. :D Tässä jotain niistä.

(kuva:thatfilmguy.uk.com)

Top 1 Ehdottomasti uusi Bridesmaids, jossa ihana Gilmoren tytöistä tuttu Melissa McCarthy. Elokuva oli aivan hillittömän hauska ja eteni liukkaasti. :) (Maya Rudolph oli myös hyvä Away we go elokuvassa, jossa on myös Officesta tuttu John Krasinski)

(kuva: movieposter.com)
Top 2 Mielestäni Patrick Dempseyn tähdittämä Made of Honor. (Love him in Grey's Anatomy!) Michelle Monaghan kaunis siro morsian, jota on mukava katsoa.


(kuva: movie-list.com)
Top 3 BrideWars, jo ihan pelkästään Kate Hudsonin ihanan tukan ja meikkien vuoksi! Sen lisäksi elokuva tarjoaa kuitenkin monia huvittavia Auts -hetkiä. :) Ja kannattaa katsoa jo tyttöjen välisen tanssikisan vuoksi! :) Anne Hathaway, hot!


(kuva: moviegoods.com)
Top 4 When in Rome huvittava, mutta meihin upposi ehkä juuri siksi, että katsoimme sen vähän Rooman reissumme jälkeen. :)


(kuva:imdb.com)
Top 5 Ja seuraavaksi 27 dresses, jossa kaunis Katherine Heighl hurmaa katsojat erilaisilla kaasomekoilla! Sieltä hyviä vinkkejä! ;) Katherineen rakastuin jo vuonna 1994 elokuvassa My Father the Hero. Kannattaa katsoa, niin suloisen syötävän romanttinen komedia!


(kuva:en.wikipedia.org)
Top 6 Just Go With It, joka ei ole varsinainen hääelokuva, mutta avioliittoaiheesta. Enemmän nautin sihteerin muuttamisesta kuumaksi rikkaaksi ex-vaimoksi. Frendien ystävänä Aniston on myös aina kaunista katsottavaa. Viihdyttävä!

(kuva: enthrallingentertainment.blogspot.com)
Top 7 Sijalla The Accidental Husband, missä Uma Thurmanin lisäksi ihana IHANA Jeffrey Dean Morgan. Colin Firth oli tässä hieman pettymys. Bridget Joneseissa kohdillaan, UH!

Ja kaksi elokuvaa, jotka on vaan pakko katsoa hääaiheista puhuttaessa:

American Wedding ja Sex and the City -elokuva.

(kuva:totalfilm.com)

(kuva: blog.musicskins.com)

Unohdin varmaan puolet hyvistä. :) Ja mies tietysti tekisi ihan erilaisen listan. Niin ja Sex and the Citya se ei ole edes suostunut katsomaan! :D

Kiinnostaisi kuulla muista hyvistä hääleffoista mitä ei oltaisi vielä nähty, tuleeko mieleen?


- dawn

6 kommenttia:

  1. Itse katsoin tuon ensimmäisen jokunen kuukausi sitten enkä pitänyt yhtään. En tainnut kertaakaan nauraa koko elokuvan aikana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Se on kyllä paikoin aika roisilla huumorilla varustettu. Hieman levottomampi mielentila taisi auttaa. :D

      Poista
  2. Häät Mielessä (Jennifer Lopezin leffa...) tuli näin äkkiseltään mieleen.. ja ..Leap Year (vaikkakin se on enemmän "kosinta" leffa kuin hää-leffa :D)

    Oonkin nähnyt kaikki paitsi tuon The Accidental Husbandin..

    Morsianten sota on ihan hyvä vaikka välillä surettaa se miten parhaat ystävykset kohtelee toisiaan. :/ (otan välillä liian tosissani leffat :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lopezin leffan olenkin itseasiassa aiemmin nähnyt. Leap Year ei sanonut mitään - täytyykin katsoa!

      Poista
  3. Brittileffa Confetti! :D Jos brittihuumori uppoo, niin se toimii! Ja klassikkona tietysti Four Weddings and a Funeral.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jälkimmäisen myös nähneenä, jätin sen listasta pois ihan niiden hautajaisten vuoksi. :) Täytyypä katsoa kyseinen Confetti-raina!

      Poista

Olet kiva kun kommentoit! :)